Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
頂唔順玻璃貼條白邊,用返軟貼,好似時光倒流咁 究竟幾時先有一張好嘅玻璃貼for Pixel 2 xl

我張水凝膜比個case頂住四隻角, 我想再用水凝膜
頂唔順玻璃貼條白邊,用返軟貼,好似時光倒流咁 究竟幾時先有一張好嘅玻璃貼for Pixel 2 xl

我張水凝膜比個case頂住四隻角, 我唔想再用水凝膜
我見深水埗有啲鋪 細機 64 賣緊57xx 咁上下,巴打們覺得點
我見深水埗有啲鋪 細機 64 賣緊57xx 咁上下,巴打們覺得點

如果等得又有集運, 始終自己搞最好
細機就到手,諗住痴塊dbrand,但隻碳纖貼會唔會影響訊號?同埋貼完面貼係咪貼唔到moon貼?

BNS 轉過黎運費都係一百蚊唔洗

50蚊都唔洗

50蚊都唔洗

咁平架咩而加

50蚊都唔洗

咁平架咩而加

而家佢慶祝搬單位,新注冊好似有38蚊 現金積分, 計計埋埋運費係十蚊 (部機兩磅)

50蚊都唔洗

咁平架咩而加

而家佢慶祝搬單位,新注冊好似有38蚊 現金積分, 計計埋埋運費係十蚊 (部機兩磅)

原價24蚊 一磅
心大心細, XL 定 細機好.
已手持8 PLUS
心大心細, XL 定 細機好.
已手持8 PLUS

你用唔用得慣細機?
快啲Black Friday 英國好貴呀
* Default Gboard stickers
* Bug fixes and performance improvements
* 40 new languages, including Japanese

又唔講咩文

Up左幾次都係冇中文

會有減價咩
邊度買Nexus 5電池好?有冇介紹?

年頭淘寶左粒自己換,三十幾人仔ONLY
突然覺得部N5可以再戰兩年

係邊間買?
換完電 screen on time有幾多個鐘?

今日睇返個紀錄發現已經下左架
起碼4,5個鐘掛,我都無認真去計過
有冇人用緊pixel 2, overnight食左10%電 咩原因

會有減價咩

如果減好多 我都想買英水
一黎三腳頭二黎藍年細機

會有減價咩

一黎三腳頭二黎藍年細機

幾時black 未試過外國網買野

會有減價咩

一黎三腳頭二黎藍年細機

幾時black 未試過外國網買野

咩頭有咩關係.都係買個USB CHARGER插USB C之麻

唔睇好essential , btw 我有個高層老細買左essenrial, 我係背後笑左佢好耐

點解唔睇好 依家又有8.0試用
我原本想入手細機,依家連細機都有事.
essential劈埋價真係好吸引

個相機

上網睇d鬼佬話只要download翻google個相機app就解決左個問題

睇返YouTube 啲最新嘅review,佢地update 返個相機app or 用google原生相機app就無事,但當然要同pixel2比就一定輸啦
而且仲有舊360玩下,真係心動想衝

咁宜家呢個價位 如果唔想用大陸牌子又對悶左htc lg呢d
不失為一個好選擇既
好多review都話essential其實做工都幾好

睇拆機片做工應該係數一數二

宜家係amazon black friday $450美金
抵到仆街

點解唔睇好 依家又有8.0試用
我原本想入手細機,依家連細機都有事.
essential劈埋價真係好吸引

個相機

上網睇d鬼佬話只要download翻google個相機app就解決左個問題

睇返YouTube 啲最新嘅review,佢地update 返個相機app or 用google原生相機app就無事,但當然要同pixel2比就一定輸啦
而且仲有舊360玩下,真係心動想衝

咁宜家呢個價位 如果唔想用大陸牌子又對悶左htc lg呢d
不失為一個好選擇既
好多review都話essential其實做工都幾好

睇拆機片做工應該係數一數二

宜家係amazon black friday $450美金
抵到仆街

原來本身都450
用緊n5x+Magisk既 唔好update上14.5
利申: 岩岩升左 變左bootloop 要reflash boot image先開番機
大家知唔知啲銀行app幾時先用得返?
幾個都用唔到好唔方便
大家知唔知啲銀行app幾時先用得返?
幾個都用唔到好唔方便

邊兩位巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞