Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Google 今鋪真係自己搞死自己

LG

禮拜一就會去集運到攞部機, 到再睇下有冇暗病

LG

用咗兩個星期2xl,完全覺得無問題

我其實都係用眼鏡布,吹熱佢用布大力捽完,包你地有驚喜,但小心太大力起水泡

我已經算大力,又吹到熱,都差少少
圓角位摺起左少少

掀返起吹熱佢重新痴過啦

你地係咪可以痴到一d 刮手感覺都無?

我係,但試左過佢幾隻貼,有啲本身硬身,例如titanium 個啲其實唔太適合痴孤位包角, 就算岩岩痴個陣用風筒吹得好靚,用左一排又會開始起角,而且會收縮導致有條隙縫出現

我建議痴iphone one plus pixel 呢類要包角既機,最好用Matte 同 Tyre Color, 本身呢兩隻貼啲材料係軟身啲

今朝捽完,角位完美
又想問下,機身邊既制位,有無括手?

頭先再捽埋邊位,而家完全貼到無邊咁,perfect
應該唔爛都唔使買過,thx巴打

話左要捽架啦
國外的研究團隊Salithru針對iPhone X、三星Galaxy S8/S8+和Google Pixel 2用戶的消費能力做了研究。報告依據的是手機APP購物、廣告點擊、行動支付上,使用者的使用頻率。雖然三款手機的用戶數僅占統計商家之客戶的3%左右,但回購比率卻是8%。其中,iPhone X用戶的重複回購率是Pixel 2的10倍。

同時,S8/S8+使用者整體的消費熱情和能力,還不如剛剛上市的iPhone X。至於Pixel 2,這些使用者們相當節儉。

我已經算大力,又吹到熱,都差少少
圓角位摺起左少少

掀返起吹熱佢重新痴過啦

我係,但試左過佢幾隻貼,有啲本身硬身,例如titanium 個啲其實唔太適合痴孤位包角, 就算岩岩痴個陣用風筒吹得好靚,用左一排又會開始起角,而且會收縮導致有條隙縫出現

我建議痴iphone one plus pixel 呢類要包角既機,最好用Matte 同 Tyre Color, 本身呢兩隻貼啲材料係軟身啲

今朝捽完,角位完美

話左要捽架啦

我捽到佢變左令面

掀返起吹熱佢重新痴過啦

今朝捽完,角位完美

話左要捽架啦

我捽到佢變左令面

過一陣又啞架啦 如果你有少少強逼症,你得閒又會吹下佢再捽過

LG

岩岩禁左部熊貓色,希望聖誕前收到

LG

岩岩禁左部熊貓色,希望聖誕前收到

巴打係US google store + B&S?

LG

會唔會太大部 太重 放唔到入褲袋?

今朝捽完,角位完美

話左要捽架啦

我捽到佢變左令面

過一陣又啞架啦 如果你有少少強逼症,你得閒又會吹下佢再捽過

比你講中左

三日唔埋兩日又吹下佢再捽過
之前10月頭訂左部黑白機但trade in部舊機失敗左
google叫我取消張單再落過單
但怕搶唔返部機
近排黑白機又有貨又訂多部今次似trade得成
個trade in kit都寄緊來
多左部機有無人會有興趣,64gb黑白xl2

LG

會唔會太大部 太重 放唔到入褲袋?

用慣Nexus 6P,個size一樣,所以對我來講唔算太大
重我就覺得都ok,個人唔鍾意太輕嘅電話,好似好易跌
褲袋一定入到
但怕搶唔返部機

唔明點解會多左部機

10月頭訂左部但trade部6p唔成功
不過果張單送home mini又廢事取消左佢
前幾日又訂多部,諗住今次試下trade in部6p成唔成功
點知今次似成功,個trade in kit都寄緊來
所以兩張單我都無取消,所以就有兩部機
但怕搶唔返部機

唔明點解會多左部機

10月頭訂左部但trade部6p唔成功
不過果張單送home mini又廢事取消左佢
前幾日又訂多部,諗住今次試下trade in部6p成唔成功
點知今次似成功,個trade in kit都寄緊來
所以兩張單我都無取消,所以就有兩部機

諗住放幾錢呀

我預6800~7000左右
未知運費幾多
部部Pixel 2細機通話都有高頻音問題?
有無十月尾收到機既巴打已經收到HOME MINI個CODE?
應該買細機定係XL 好
應該買細機定係XL 好

大機LG不了
都唔明點解Google都買咗HTC Pixel部
但唔兩部都搵HTC代工
都唔明點解Google都買咗HTC Pixel部
但唔兩部都搵HTC代工

htc 冇自己生產oled,lg有
應該買細機定係XL 好

大機LG不了

我有無限保養,係英國住
應該買細機定係XL 好

大機LG不了

我有無限保養,係英國住

不過LG 真係好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞