Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦
部細機就到,有咩case啱用?

spigen
btw大機最早幾時會到呢唔知

有冇人一齊祼跑?

用咩手機都係祼跑

我淨係用套 rhinoshield個隻 但係有少少想唔用

spigen

有冇人一齊祼跑?

用咩手機都係祼跑

我淨係用套 rhinoshield個隻 但係有少少想唔用

屌 回錯
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦

接受到藍mon,烙印?

spigen

有冇人一齊祼跑?

用咩手機都係祼跑

想貼返個mon貼,祼跑都祼得安全啲

不過而家係咪都要上網訂?

想問下巴打s知唔知邊到仲有Pixel C賣?

而家香港google store好似仲有得賣?不過之前美國個邊出左個開發者promote,係個邊買64GB運埋過黎仲平過係香港買32GB

兩邊都No Stock

我見美國仲有得賣喎,599美金,不過唔知仲用唔用到個promote code

呢個promotion 都好耐下
我有多出既code 但 過期

sosad...

sosad...

都唔係吖,好似有啲機
如果香港真係有得賣,咁水貨係咪都會有兩年保
想買pixel 2xl 應該用咩區既google store買好?

話明叫水貨點會有保
我都想有
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦

接受到藍mon,烙印?

當抽獎,有少部份人完全無問題
btw, 如果只係少量blue shift我都無問題嘅
想買pixel 2xl 應該用咩區既google store買好?

我諗呢度大部分人都係美國買運番香港

應該係google store買嘅都會有保?

利申︰係深水埗細鋪買pixel 1, 震機壞咗, 寄咗返去英國google store換

話明叫水貨點會有保
我都想有

唔係冇保既 你會唔會咁麻煩運返去保咁解姐
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦

接受到藍mon,烙印?

問黎都多餘 接受唔到點會買
覺得佢優點>mon既缺點已經可以買la
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦

接受到藍mon,烙印?

問黎都多餘 接受唔到點會買
覺得佢優點>mon既缺點已經可以買la

係 其實藍mon同印都唔係太影響日常使用
係睇你過唔過到flagship但係有缺點

sosad...

都唔係吖,好似有啲機

唔通有pixel book

有人買咩
上淘寶睇過無乜Pixel 2芒貼

好彩dbrand仲繼續整
上淘寶睇過無乜Pixel 2芒貼

好彩dbrand仲繼續整

dbrand有整mon貼咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞