Fujifilm討論區(27)Fujifilm x Magnum "HOME"

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
我本身有單反..但同小朋友出街攞好多野...
咪撚理含撚貓
買X-E3,對焦好爽,包無後悔
其實早排個update搞好左continuous af
我覺得.4都唔慢HAHAHA
放xf 35mmf2 R WR $2100
過保無耐,用得幾次,長放防潮盒有單有證有盒
新手弱弱一問, 買左xf20係個EVF睇個畫面藍藍地好似落左filter咁好靚, 但用LCD同影出黎又唔係咁既色? 係咪正常? 定係有咩要set? 謝謝巴打~
有冇新手想入部平價X-T1玩下
我有全套X-T1 直倒 日清i40
但機身得7成左右新 所以環保價賣
同場仲有16-55同56.2賣緊
有興趣留TG
想問佢個個額外三個月/半年行貨保養
係咪指定鋪頭先有?
係間都叫大鋪既買機 買時問佢都話有額外保養
番到去睇個list 原來比人昆咗
唔同設備有色差好正常 就算你校左 人地係第二到睇都會有小小唔同
唔洗太執著
唔該哂~只不過覺得EVF隻色好靚唔知可唔可以影到出黎XD
記的evf 同 mon都可以教色㗎喎
近排無錢叫雞啊
要拎塊cmos劣鳩打飛機咁慘

整cmos就䁱飛啦?
你老母個西都識生仔啦,咪生左你出黎托柒囉

咁認真呀巴打
人人各有所好啫 on9貓真係好撚煩 影下相都俾你日煩夜煩 topic寫明Fujifilm討論區你死都要走入嚟
唔理佢就得
你唔覺大部分人已經無視佢?
(應該block左)
放完假要返工,燥底
入攝影台之前首要就係block柒佢
xt20同xe3對焦速度係咪一樣?
除非xt20之後有更新 否則係xe3快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞