Fujifilm討論區(27)Fujifilm x Magnum "HOME"

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
打算C記轉會過黎
Xt2 xt20 xe3... 3部玩曬都唔知買邊款好
感覺xe3操控 對焦最好
Xt2就硬凈 玩味濃
Xt20就價錢平少少咁

最要都係街拍 旅行
諗咗成星期都唔知邊款好
照計就越新越好

有冇巴打有獨特見解?

以上3部都唔揀 等下年部X-H1有IBIS
見解夠唔夠獨特

唔講真係唔知黎緊出X-H1
聽到有IBIS 同新sensor 真係褲都除咗一半
不過一諗起起碼貴3分1就...

其實都幾失望, 其他廠有機身防震好耐, Olympus 仲可以配合鏡頭防震

用下腦諗嘢機身防震OM註冊左嘅

SONY 都係同佢買個版權返嚟先至有得用㗎

Olympic最大股東正正就係Sony

佢買咗先有得用

A7一代時期
佢未入股....

用個腦諗下都知道Pentax 都有機身防震, 註冊咗係5軸防震
打算C記轉會過黎
Xt2 xt20 xe3... 3部玩曬都唔知買邊款好
感覺xe3操控 對焦最好
Xt2就硬凈 玩味濃
Xt20就價錢平少少咁

最要都係街拍 旅行
諗咗成星期都唔知邊款好
照計就越新越好

有冇巴打有獨特見解?

以上3部都唔揀 等下年部X-H1有IBIS
見解夠唔夠獨特

其實都幾失望, 其他廠有機身防震好耐, Olympus 仲可以配合鏡頭防震

佢買咗先有得用

A7一代時期
佢未入股....

用個腦諗下都知道Pentax 都有機身防震, 註冊咗係5軸防震

我講無反喎

用個諗真D
有冇xt2 手足試過自己清個cmos??

拎去荃灣整要比500

拎去荃灣整要比500

我清到又點呢??

你比我抹都要$400

拎去荃灣整要比500

我清到又點呢??

你比我抹都要$400

我要經常入地盤拎部xt2 影相, 換鏡好容易入塵
下下比500拎去荃灣搞都買到部新..

佢買咗先有得用

A7一代時期
佢未入股....

我講無反喎

用個諗真D

2011 嘅Pentax Q咪係無反囉, 有機身防震
柒少陣得唔得

佢買咗先有得用

A7一代時期
佢未入股....

我講無反喎

用個諗真D

2011 嘅Pentax Q咪係無反囉, 有機身防震
柒少陣得唔得

你搵D產機黎講

你好叻呀

拎去荃灣整要比500

我清到又點呢??

你比我抹都要$400

我要經常入地盤拎部xt2 影相, 換鏡好容易入塵
下下比500拎去荃灣搞都買到部新..

你比我抹過10次可以買部新啦
9 個show blockled user comment
窮j學生哥決定入手二手xt1+二手10-24
星際有冇邊間特別黑嫁?
買二手機要check D咩嫁?
人生第一部相機
有冇巴打知23mm F2 / 35mm F2 街價賣緊幾錢?
星際有冇邊間特別黑嫁?
人生第一部相機

冇一間白
有冇巴打知23mm F2 / 35mm F2 街價賣緊幾錢?

2000-3500
星際有冇邊間特別黑嫁?
人生第一部相機

搵個識相機既朋友一齊交收 另外可以上去肥花(網)望下有無二手有保既機身
星際有冇邊間特別黑嫁?
人生第一部相機

星際買2手
巴打我都放緊枝1024 有興趣就留TG
仲有保包新淨過星際
9 個show blockled user comment

叫完雞返左香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞