Fujifilm討論區(27)Fujifilm x Magnum "HOME"

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
xt10 想影gundam模型 鋪頭貓 街貓
35mm 係咪適用既焦段呢?
f2 f1.4 又應該點揀呢?
f1.4 af 用落xt10 係咪超慢?thx

35影街貓有啲難度。如果隻貓對人介心大,你好難影。50應該會好啲。

利申:用緊35影,打算買支50影街貓
有巴打用過富士支EF-X20嗎?

上網睇好少review 想入支配x100f用
好奇一問Fujinon lens system個logo代表咩
見pro1有pro2冇

What logo?
有無相睇下?
好奇一問Fujinon lens system個logo代表咩
見pro1有pro2冇

What logo?
有無相睇下?

機頂位xpro1下邊個logo
sorry冇圖

35影街貓有啲難度。如果隻貓對人介心大,你好難影。50應該會好啲。

買90啦

有冇巴打知道點解近嘅對焦唔到

新手求解。

謝謝。

有冇巴打知道點解近嘅對焦唔到

新手求解。

謝謝。

[最近對焦距離]呀清

買90啦

長焦冇防手震好難攪
Xt20 1855kit 時代百記做緊around 84xx-86xx,得中銀有回贈。。
Xt20 1855kit 時代百記做緊around 84xx-86xx,得中銀有回贈。。

肥花 7k6

肥花 7k6

早個幾月前
想收埋xpro1嚟玩

但已有xt20是否不智

利申純鍾意xpro個外型
想收xpro1嚟玩

但已有xt20是否不智

想收xpro1嚟玩

但已有xt20是否不智

咁點解唔放左部X-T20入部X-PRO2?
想收xpro1嚟玩

但已有xt20是否不智

咁點解唔放左部X-T20入部X-PRO2?

用慣咗xt20不忍拋棄

買90啦

長焦冇防手震好難攪

腳架 安全快門 iso
https://www.fujirumors.com/fujifilm-x80-postponed-2018/

X80

有排啦
9月已經買左x70,玩返一年半載佢都未出80
有冇巴打有用緊xt2 個電池直度?
https://www.fujirumors.com/fujifilm-x80-postponed-2018/

X80

有排啦
9月已經買左x70,玩返一年半載佢都未出80

出都唔會係4k 有得買
想買x70 就沖啦
有冇巴打有用緊xt2 個電池直度?

有⋯⋯

So……………

買90啦

長焦冇防手震好難攪

人問題⋯⋯
我今日原本想UPDATE部X-T2 FIRMWARE
但點解我加左個更新檔落張卡到 但係到更新頁面個陣佢又話我無更新檔係張卡入面
我部機 VERSION係 2.10
E家個版本係2.12 關唔關事 ?
新手 用緊xt20 1855kit
想買多支長焦距 影下動物
有無咩介紹
新手 用緊xt20 1855kit
想買多支長焦距 影下動物
有無咩介紹

Budget?
Target wildlife?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞