Fujifilm討論區(27)Fujifilm x Magnum "HOME"

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
大家用咩相機帶,artisan & artist邊款啱用T2機?

peak design
其實35.4 冇大家想像中咁慢
用開Sony a6500 原生鏡 轉左富士長插35.4 x-t20都接受到
大家用咩相機帶,artisan & artist邊款啱用T2機?

peak design

等SildeLite v3

peak design

等SildeLite v3

Y字頭爬山繩
XT2影運動應該配咩鏡好?

50-140 f/2.8
可以再加1.4x tele-converter
有枝Samyang 12 2.8同fuji 35.4
想加多枝鏡應該加56.2定係50-140好?
用緊x-pro1
有枝Samyang 12.2同fuji 35.4
想加多枝鏡應該加56.2定係50-140好?
用緊x-pro1

記錯:0)

50-140 f/2.8
可以再加1.4x tele-converter

室內近鏡運動呢?
而家有18-55 想入多支35.4
究竟56.2值唔值得入好
用過其他牌50mm覺得要就得好辛苦
如果平時影女朋友多加去旅行多支18-55又要點換?

買多部xe3

買多部xe3

去旅行1855+23/35算啦

係人多既地方到56會影到燥
放 23.4 9月尾買行貨有盒有單有保

留tg 傾

買多部xe3

去旅行1855+23/35算啦

係人多既地方到56會影到燥

我都覺得56會影到燥
之前用50街拍都好難就岩位
xt20 銀色邊度抵買得黎有現貨
有冇巴絲會用電話執raw?
同電腦分別大唔大? 新手想試下用電話學下先
用緊n750想買x100做隨身機
想問有無爸打同時有x100t同x100f
大唔大分別?
價錢差成3k
用緊n750想買x100做隨身機
想問有無爸打同時有x100t同x100f
大唔大分別?
價錢差成3k

差3K但係值
對焦速度
新sensor
最重要係有joystick
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞