Fujifilm討論區(27)Fujifilm x Magnum "HOME"

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
想問下呢到既師兄鍾意35mm f2.0 定1.4 多d
已經做左好多資料搜集 唔知大家買左邊支?

1.4 大光圈大左就係大左 對焦我接受到

+1

好 無念了

睇你用咩機, 之前我用X-T1對焦真係好一般, 但換左X-T2 之後真係爽到冇朋友

用過35f2, 夠輕夠平對焦夠快, 無用過 1.4
最後焦距唔岩換左 23f2, 開心使用中

你影咩多

35 室外想影人+景太窄, 室內想影合照又係太窄
23 岩岩好

你影咩多

35 室外想影人+景太窄, 室內想影合照又係太窄
23 岩岩好

真係心大心細 尤其你有筆直

23係真35黎

不過都係睇自己就手
就出bonus手咩緊
雖然呢個gp 都非富則貴

入左tg group 未

有tg group?
點入
平賣一支i60a連air1 有保$1200
Xt1諗緊加支xf23f2好定35f1.5
買左部xt20,完全唔識用,d 制分得好散
求TG GROUP
16-55 好定 16.4 好
兩枝都好正
16-55 好定 16.4 好
兩枝都好正

1655太大碌喇
唔怕重就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞