我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅親人送信

1001 回覆
1020 Like 18 Dislike
加速 我有叫朋友睇同正皮!

雖然我無朋友
我知道,咁唔係一件好事。

「咁送咩好?」

「你自己鍾意咩呀?」

「送明日香模型畀佢?」

...............................

到嗰日,佢哋係小巴交換咗聖誕禮物,佢開心咗成日,其實只係一本書,佢返到屋企包到佢好似絕種動物,然後鎖入佢個擺動漫公仔櫃入面。

「我想表白。」當大佬將本書鎖完入櫃之後,佢就咁講。
留名
中伏啦!毒男最忌有自信
留名
留名
一瞓醒就見到好多文

好勤力

所以要日日keep住勤力咁出文

都要有人先勤力
留名

月巴
一瞓醒就見到好多文

好勤力

都要有人先勤力

係咪有fb page?想like先
一瞓醒就見到好多文

好勤力

都要有人先勤力

係咪有fb page?想like先

https://www.facebook.com/coooooolicecream

唔該你
表白俾人拒絕所以自殺
繼續開夜更
「你認真架?」我有啲不安咁問。

「嗯。」

嗰日,佢返得好夜。我問佢結果點,佢話佢俾人拒絕咗。

唐詩詩答佢:「我唔想拍拖住。」

唔想拍拖住,另一個翻譯叫:「我唔想同你拍拖。」

我想講,嗰晚我一直訓唔到,因為佢以為佢匿係被入面,就無人聽到佢啲絕泣聲。

佢喊咗成晚。

第二朝,佢帶住通紅嘅眼問我:「妹B呀,女仔......係咪唔鍾意男仔咁......毒。」

「當然啦,邊個會鍾意成日睇明日香,講野無禮貌,又細聲又唔望住人,又咁怕醜呀!」我連珠炮發,自己講完都覺得有啲過份。
Live咗
LM
佢聽完之後,又係低頭咁講:「咁......妳可唔可以幫我脫毒呀?」

「你捨得你啲公仔咩?」

佢好痛苦咁係度思考。

「你變完人哋都未必一定鍾意你架啵。」

佢仍然都係好掙扎嘅樣,然後講:「我願意!」

「結婚咩你。」
屌你 末日故呢

你睇下先啦

失蹤左咁耐先走返出黎 早啲話遲啲重寫唔得咩
唔理呀 嬲呀 點賠
我帶佢由頭買過晒啲衫,重新包裝過佢;剪過一個新髮型,唔再油頭油臉;行路傾計要望人;講野要中氣十足畀人聽到!

經過我一翻打扮,佢終於叫轉咗形象。

「我係咪唔同啦?」

「似返個人啦而家。」

就係咁,佢又走去咗表白。
加速 我有叫朋友睇同正皮!

雖然我無朋友

多謝童巴 好感動

新讀者黎留名

Hello 貓蛆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞