我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅親人送信

1001 回覆
1020 Like 18 Dislike
幫推!加速
LM
加速
「走開!同我走開!」嗰個老太太面色毫不畏懼。

「唔入得㗎,唔入得㗎!」身型上顯然係姑娘輸蝕,完全Stop唔停嗰位老太太。

老太太如入無人之境,直衝過去時,猛然揮動佢手中嘅湯殻同膠袋,左揮右舞,班姑娘嚇到哇哇大叫,你推我嚷,老太入萬軍之陣中卻不傷絲毫。

「喂Jannine!仲唔去禁住佢!禁住佢呀!」一個老護士對住一個後生護士落命令,後生護士面有難色:「吓⋯⋯點⋯⋯禁呀⋯⋯」

佢硬住頭皮上,唔夠兩秒就被人KO。

哩一幕令我諗起一個好經典嘅場面:西遊記裏邊嘅孫悟空大鬧天宮。

最終亦都好似西遊記入邊咁樣記載,天兵全軍覆沒。

老太左手一揮,醫院白色嘅牆上面,四處都染成紅色。

最後孫悟太被保安制服咗。
幫gay 廉推
順手推埋Gay廉

推PO就好 唔好推ME
又live左
手動黎明
出文出得咁快
光明正大放下正皮
如果有得加速再快就好

「喂Jannine!仲唔去禁住佢!禁住佢呀!」一個老護士對住一個後生護士落命令,後生護士面有難色:「吓⋯⋯點⋯⋯禁呀⋯⋯」

佢硬住頭皮上,唔夠兩秒就被人KO。

哩一幕令我諗起一個好經典嘅場面:西遊記裏邊嘅孫悟空大鬧天宮。

我係諗起海底奇兵
每日都係我做gym既時候有文睇
新讀者留名
我覺得佢阻止左獅星號既慘劇發生後,會觸發到另一件好嚴重既事
lm
Live
新讀者lm
新讀者到 睇到好心up
留名又有gay廉故睇
維多利亞個故睇到名牌女個到就唔敢再睇 好彩今次唔恐怖
手動黎明
出文出得咁快
光明正大放下正皮
如果有得加速再快就好

多人會快
yeah, live左
快啲快啲
推推推
好多人
好多人

你好明顯係睜大眼講大話
擾嚷咗四十分鐘,個老太太畀人「的」咗喺我哋隔離坐低。

其實我都有啲驚咗佢,畢竟我哩啲瘦弱書生,身上只有濃濃嘅書卷氣而無肌肉,可惜書卷氣護唔到體,一陣打死我點算。

老太太喺度整理緊膠袋,見到我刻意坐開就話:「唔洗驚到咁呀?又唔係搞你。」

「呃⋯⋯我無咁嘅意思⋯⋯」

「無咁嘅意思但又坐開係咩意思?」

「呃⋯⋯⋯⋯」

突然覺得哩個老太太嘅戰鬥力唔單止係物理上表現,嘴巴上都好勁,毫不留情。

由於好奇再加幾分內疚,我就問老太太:「婆婆,你⋯⋯好憎哩度㗎咩?啱啱⋯⋯」

「憎?我直頭想殺咗佢添啦。」佢嘅眼神充滿仇恨,青筋頓現,手上嘅膠袋都揸到咯咯聲。

「咁深仇大恨⋯⋯啊?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞