[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第三版

1001 回覆
84 Like 3 Dislike
我唔係唔出,係作息已經亂左。平時日頭番工,要夜晚先出到文。一放假就勁攰,補眠。結果都係夜晚先有文
我唔係唔出,係作息已經亂左。平時日頭番工,要夜晚先出到文。一放假就勁攰,補眠。結果都係夜晚先有文

全職寫文
夜訓的鳥兒有文睇

仲有兩更
火良狗
油王好撚屈機
出錢俾人去冒險自己等聽故事

一開始介紹夏洛特時道路四通八達,插滿國旗。勁似俾幾個大國包圍住的中立自由城市,真係好適合寫故事。
一早起身學畫 媽啊
幾時安插我去大線到

好快
訓訓訓,成日淨係識得訓

囡又唔媾成日係度寫文

食屎啦你

就係冇女媾
先寫到你成日媾女食俄妹 呃蝦條
滿足自己現實做唔到既欲望

極醜惡

明明樹一開始係aim 真子

你話要種花溝真子,做哂,你唔夠安德魯靚仔咋嘛
今日兩更加仲有兩更未出
Total 四更
幾日紅假 爆文未
咁少劇情 好難討論囉
今日兩更加仲有兩更未出
Total 四更

算吧啦...今日出一更都偷笑
尋日嘔都嘔三更出嚟

都話有拖冇欠。
肯定佢畫完畫就返屋企瞓覺,又瞓到十點先打文
我發現屌我時留言既人多過我出文討論既人

討論講中劇情會俾人屌仲大大粒膠飛埋嚟,都係冇文追住M底嚟屌好過

討論講中劇情會俾人屌仲大大粒膠飛埋嚟,都係冇文追住M底嚟屌好過

怨聲載道
今日嗰四更呢

怨聲載道
今日嗰四更呢

唔係,係我駁你唔到,除左屌你冇嘢好講

得喇得喇,我買咖啡出文喇

2100 0200,進度理想0300再出一更

Like左個留言

Like左個留言

我都like咗

Like左個留言

我都like咗

我都係

Like左個留言

我都like咗

我都係

我講親野你都唔理既

我咪回左囉?

仲有教皇,MARK左,你隻教皇丫嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞