[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第三版

1001 回覆
84 Like 3 Dislike
雖然話pve劇情好好睇,但次次打大交都係多啲人留言,可能pvp易啲寫出各職業組合,等睇軍團級數大型地下城,好似龍血島咁要幾十人分組織去打嗰種

成埸仗打左1/3都冇 要打哂穩同團結左亞洲組先出到去挑戰

所以我問過,第三季係咪亞洲組出關記
弗拉米基爾跟安多莉亞在空中廝殺連埸,各有損傷。

黑龍渾是身是血,左爪被安多莉亞砍斷;紅髮天使的護甲被黑龍燒壞,再被攻
擊便承受至命傷害,故安多莉亞的由攻轉守,不敢接近黑弗拉米基爾。

致命傷害

thx 隻手已經跟唔上個腦嘅速度,見字就打。我識㗎

thx我係唔夠既
我需要實在d既野

早啊~~~今晚再爆文喇!!!好多懸念好想睇落去

水龍巴
剛剛開始時你話個相處方法太過M好唔慣,見到你現在樂在其中真係好滾動

你仲記得我一開始講既野 好滾動

我耐唔時M一M喇
其他時間我就留返比樓主M
唔覺無名同8島特別屈機
佢地只係正常發揮
如果佢地打近戰都唔可以以一敵百點做大將軍
反而覺得屈機既係俄服個個(or幾個)仲未公開既狙擊手
屈地利屈技巧屈埋子彈

改左喇,因為我點諗都諗唔到通無名咁勁,點解唔直接斬左娜茜提亞

衝入人地大將近戰範圍 正常啦

屈機還屈機,都要近到身先斬到嘅
"大地震動"
德軍裝甲師
定東征馬其頓
"大地震動"
德軍裝甲師
定東征馬其頓

「向我們祖先錯過的地方出發………遠東。」亞歷山大哼笑一聲,下令軍隊
起行。

砰~~~~~大地微震。

砰~~~~~沙粒跳動。

他帶着上千名‘馬其頓大軍’前進─────由100頭猛瑪戰象開路。

「讓我寫下比祖先更偉大的歷史吧………」

之前馬其頓人出場的一幕,德國連俾斯麥都調回大組準備對付盟軍,應該唔會開多條線打遠東掛
"大地震動"
德軍裝甲師
定東征馬其頓

「向我們祖先錯過的地方出發………遠東。」亞歷山大哼笑一聲,下令軍隊
起行。

砰~~~~~大地微震。

砰~~~~~沙粒跳動。

他帶着上千名‘馬其頓大軍’前進─────由100頭猛瑪戰象開路。

「讓我寫下比祖先更偉大的歷史吧………」

之前馬其頓人出場的一幕,德國連俾斯麥都調回大組準備對付盟軍,應該唔會開多條線打遠東掛

咁應該係馬其頓人喇
諗諗下德軍都冇可能無視其他區域
直奔遠東地區。

唔通"盟軍"真係有心削俄佬兵力
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw
莉莉奈見到果個可能唔係白千松而係小島南
我一直係到諗,如果聖三一主角唔返來救場味輸梗?

無名屈機唔係問題喎,帶住兩個人都屠人地幾百個,反而紅櫻其他成班都好似寫到配角咁,本身又已經少人,又有一堆二五仔,今次大戰又死一堆,咁之前個啲到底點守

之前又講到話紅櫻呢座野一定要守住,又可以打退意盟聯軍數千人。

最後,我隻高智黑仔王,我只係見到黑仔,邊到高智

㗎仔成個訓練好隻抽向

打還羅馬兵係700人,今次俄仔有7000

同時有隻5轉壓住要塞既人

有提及今仗俄仔死左4000幾人,武士冇左200左右。

紐西蘭獸旗會,由狂熱同暴君組成。

到時會同武士打,大家就一清二楚了

好期待紐西蘭既暴力打法
btw係咪得第四帝國行平衡發展既方向 其他大服多數係某一兩種職
定係第四帝國其實係行機械師方向
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw

我都覺
每逢深夜出果篇都一定好多錯字,越夜越多。

咁搞法真係唔掂

講到晏晝出冇錯字咁
雖然話pve劇情好好睇,但次次打大交都係多啲人留言,可能pvp易啲寫出各職業組合,等睇軍團級數大型地下城,好似龍血島咁要幾十人分組織去打嗰種

因為打大交先見到自己啲角上水
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw

我都覺

如果係小島南應該唔會「果然」
同埋小島南係奸就冇理由去查花音點死咁on9

開盤
中川︰1.3
白千松︰1.2
花音︰1.7

留言賠字數好似係
下一篇又伏個好大既世界觀,要小心寫
其實你地唔覺唔覺,我成日為左某一兩句煩成半個鐘

唔覺,煩完半個鐘俾一兩個錯字破壞晒

唔覺,煩完半個鐘俾一兩個錯字破壞晒

我花哂精神係設定同關連性到,一般行文恰住眼瞓打

我點知你煩邊句

BTW 係咪唔煩就可以慳返半個鐘出多兩三更
最多 你多啲嚟我密啲睇啦

唔覺 我鬼知你煩邊句咩
世界觀……,畫張地圖睇下先再講,最少俾個真子視點,唐國張解任古老地圖

唔覺,我只係Feel到你成日搵藉口減產
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw

我都覺

開盤
中川︰1.3
白千松︰1.2
花音︰1.7

留言賠字數好似係

訓身中川
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw

我都覺

開盤
中川︰1.3
白千松︰1.2
花音︰1.7

留言賠字數好似係

訓身中川

將樹的小樹枝啪開三份大包圍得唔得,但這個盤咁買法都贏唔到一枝小樹枝
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw

我都覺

開盤
中川︰1.3
白千松︰1.2
花音︰1.7

留言賠字數好似係

訓身中川

將樹的小樹枝啪開三份大包圍得唔得,但這個盤咁買法都贏唔到一枝小樹枝

同我將全部身家嘅樹J買落中川到
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw

我都覺

開盤
中川︰1.3
白千松︰1.2
花音︰1.7

留言賠字數好似係

訓身中川

全副樹J買三個都係內鬼
依時巴打有冇好滾動
你D無人炮台趕走黑龍

btw

我都覺

開盤
中川︰1.3
白千松︰1.2
花音︰1.7

留言賠字數好似係

訓身中川

全副樹J買三個都係內鬼

全部樹j買白千松計中計中計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞