[第三季][RPG][冒險][一日三千字]亞特蘭蒂斯戰記 第三版

1001 回覆
84 Like 3 Dislike
我一直係到諗,如果聖三一主角唔返來救場味輸梗?

無名屈機唔係問題喎,帶住兩個人都屠人地幾百個,反而紅櫻其他成班都好似寫到配角咁,本身又已經少人,又有一堆二五仔,今次大戰又死一堆,咁之前個啲到底點守

之前又講到話紅櫻呢座野一定要守住,又可以打退意盟聯軍數千人。

最後,我隻高智黑仔王,我只係見到黑仔,邊到高智

蒼蒹寫果時定位係有經驗既謀略家,好多嘢有一套做法。

只要守住要塞就得,唔會有令人眼前一亮既表演住

出現的 正唔正呀狼巴?!
唔覺無名同8島特別屈機
佢地只係正常發揮
如果佢地打近戰都唔可以以一敵百點做大將軍
反而覺得屈機既係俄服個個(or幾個)仲未公開既狙擊手
屈地利屈技巧屈埋子彈
比人屌
唔覺無名同8島特別屈機
佢地只係正常發揮
屈地利屈技巧屈埋子彈

咪係德仔打小烏龜搞噐耐,而家一粒子彈打穿咗,要搵gm
里奧 幾時先出人頭地

狼絲點睇
兩個大將都要雙刀出戰,這種表現只係正常發揮。之前都講武士專打盔甲空隙,幾高防都冇用,全體守魂使只係血量高到用生命值硬接先死唔去。

個二五仔都係估小島,執晒白千松堆裝備自己用,最後死剩中川做風哨子首領,on9奈上位做隊長
唔覺無名同8島特別屈機
佢地只係正常發揮
屈地利屈技巧屈埋子彈

改左喇,因為我點諗都諗唔到通無名咁勁,點解直接斬左娜茜提亞
唔覺無名同8島特別屈機
佢地只係正常發揮
屈地利屈技巧屈埋子彈

改左喇,因為我點諗都諗唔到通無名咁勁,點解直接斬左娜茜提亞

衝入人地大將近戰範圍 正常啦
唔覺無名同8島特別屈機
佢地只係正常發揮
屈地利屈技巧屈埋子彈

改左喇,因為我點諗都諗唔到通無名咁勁,點解唔直接斬左娜茜提亞

衝入人地大將近戰範圍 正常啦
咦,原來尋日最後果幾百字好多錯字
咦,原來尋日最後果幾百字好多錯字

好眼瞓呀

接受唔到,自罰500
弗拉米基爾跟安多莉亞在空中廝殺連埸,各有損傷。

黑龍渾是身是血,左爪被安多莉亞砍斷;紅髮天使的護甲被黑龍燒壞,再被攻
擊便承受至命傷害,故安多莉亞的由攻轉守,不敢接近黑弗拉米基爾。

致命傷害
比人屌

黑龍渾是身是血,左爪被安多莉亞砍斷;紅髮天使的護甲被黑龍燒壞,再被攻
擊便承受至命傷害,故安多莉亞的由攻轉守,不敢接近黑弗拉米基爾。

致命傷害

thx 隻手已經跟唔上個腦嘅速度,見字就打。我識㗎

致命傷害

thx我係唔夠既
我需要實在d既野

早啊~~~今晚再爆文喇!!!好多懸念好想睇落去
留名待j
每逢深夜出果篇都一定好多錯字,越夜越多。

咁搞法真係唔掂
留名待j

歡迎新毒
留名待j

歡迎新毒

仲有無得留角色丫?

好喜歡奇幻呢種風格,睇到而家都未有悶場
而且咁長篇,少點堅持毅力都唔得

支持你,加油!

致命傷害

thx我係唔夠既
我需要實在d既野

早啊~~~今晚再爆文喇!!!好多懸念好想睇落去

水龍巴
剛剛開始時你話個相處方法太過M好唔慣,見到你現在樂在其中真係好滾動
雖然話pve劇情好好睇,但次次打大交都係多啲人留言,可能pvp易啲寫出各職業組合,等睇軍團級數大型地下城,好似龍血島咁要幾十人分組織去打嗰種
留名待j

歡迎新毒

仲有無得留角色丫?

好喜歡奇幻呢種風格,睇到而家都未有悶場
而且咁長篇,少點堅持毅力都唔得

支持你,加油!

可以留,但我已經將劇情塞滿左,一係咁我話比你知有咩位,換個方法投稿

火良野線---
暴君x1 
商人x1 
殺手xn 

蒼蒹線---
牙虎武士x1

俄軍
大量徵角
雖然話pve劇情好好睇,但次次打大交都係多啲人留言,可能pvp易啲寫出各職業組合,等睇軍團級數大型地下城,好似龍血島咁要幾十人分組織去打嗰種

成埸仗打左1/3都冇 要打哂穩同團結左亞洲組先出到去挑戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞