我係咪俾人呃左間公屋?

697 回覆
1406 Like 11 Dislike
即係點?
你哥拉埋你一齊去排
但間屋派左落黎點解你呀哥想點就點?
當初唔係加左你名嘅咩
不過為利益行頭飛起屋企人嘅人真係好仆街

係呀
個陣我未出身 佢又趕住結緍咪俾佢住左先

其實你知唔知抽居屋要你簽名,即係你有業權

sosad 即係佢幫我簽埋

佢幫你簽埋即係你有權任

係咪入去露營
好正常 依加公屋好值錢!
好似我家姐咁 嫁左幾年 搵到三皮幾野一個月 生埋個對仔女都唔肯除佢個名
表面就話唔想除左名,屋企D人要搬細屋
得閒無事一家四口每個星期都番黎訓兩三晚,搞到兩老訓地下
一句講曬
叫佢俾返一俾居屋錢你
同佢講唔俾你就法律處理啦
即係點?
你哥拉埋你一齊去排
當初唔係加左你名嘅咩

係呀

佢幫你簽咪即係偽造文書囉,
刑事黎...
不過睇樓主咁冇用都知佢唔會做任何野..

垃圾

我認啦
真心 無老豆 一早當左佢係我老豆
屌,同我老母一樣叫我公屋加埋佢個名排快啲,排到比我阿哥換居屋,佢就結婚,你老味我呢?我死左?

你係比人捨棄果個
獨生仔無依個煩惱
仲有層自住樓

偏心到仆街,我就萬令蚊個月,佢加埋佢條女就6,7萬一個月,但就推我去死,雖然我係女,但我將來結唔結婚係另外一回事,完全無為我諗過

女人咪又係奉旨男人要有樓先結婚

咪就係 女要層樓做咩 留層樓比男人好過 起碼你可以搵個有樓既男人

唔理你點講,排公屋都係對女仔既保障,一黎唔一定結到婚,結到婚老公都唔一定有樓,我都無話限自己一定要搵到個有樓既老公,如果將來結左婚另一半買唔到樓又無公屋佢一樣可以同我一齊住,我只係想對自己同將來既另一半有個保障
即係你大嫂本來公屋有無名?

無 後來結婚先加

戶主結婚 會踢走兄弟姐妹

真?
一句講曬
叫佢俾返一俾居屋錢你

應該會咁做 攞啲錢係手
你間公屋係咪響葵青區?

唔係呀 點解咁問

之前識人同你情形好似,佢同佢細老一齊輪公屋,之後佢結婚響公屋生埋仔。
人生已完
申請脫離關係啦
睇你老母都唔幫你
脫離左慳返家用去租屋過世

慳翻份家用 用黎租屋應該有突
樓主係咪假膠黎 未見過人咁軟弱
一句講曬
叫佢俾返一俾居屋錢你

應該會咁做 攞啲錢係手

見你都係心軟路類
記住企硬要一半
即係點?
你哥拉埋你一齊去排
當初唔係加左你名嘅咩

係呀

刑事黎...

垃圾

我認啦

咁你冇心搞大件事佢.. 你放上連登係為咩?

冇撚用 比人恰到上頭頂都唔敢反抗 正垃圾
即係點?
你哥拉埋你一齊去排
當初唔係加左你名嘅咩

係呀

刑事黎...

垃圾

我認啦

咁你冇心搞大件事佢.. 你放上連登係為咩?

... 未去到反面個地步啫
樓係想大家幫手祈禱,
咁佢就咩都唔使做就可以有返間屋
樓主係咪假膠黎 未見過人咁軟弱

唉 唔通只有無情嘅解決方法行得通
佢係一名仆街
公屋而家無分戶
你可以除名再申請公屋

但係我無佢咁仆街 唔做野咬老綜
一定過入息sosad

咬老綜都供到居屋
咁撚垃圾真係抵你俾人呃

可能我真係抵死
其實係咪你哥做埋你老豆角色 家庭支出都係佢大份 所以可以晌屋企話事? 你就鵪鶉咁

我驚我跟車太貼
一句講曬
叫佢俾返一俾居屋錢你

應該會咁做 攞啲錢係手

見你都係心軟路類
記住企硬要一半

一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞