我係咪俾人呃左間公屋?

697 回覆
1406 Like 11 Dislike
梗係一齊供 一人一半業權,然後佢再交市值租啦
我決定今晩開心見誠 坦誠啲講清楚條數點計
我暫時係諗 居屋慳左嘅係地價
我諗住問佢攞翻市價補地價嘅一半

你講緊超過一百萬
你覺得佢有錢俾嗎

就算唔一筆過 佢月供都要俾齊條數我

供幾期就唔會再供,除非白紙黑字簽好.
如果當初你阿哥開心見誠同你講有老婆仔女想用黎換居屋你會點處理
佢做初一你就15啦 唔俾返負小錢來 攬炒
點解無人睇到哩句
叫左你搞分戶好耐,點解你唔搞??

你覺得分戶係你申請就有?

用問題回答回題?
簡單d講你自已唔申請分戶,嘈乜

所以而家要大家鬥狠,
好難講邊個岩
阿哥有老婆有仔女.好大機會已經加左名.戶主權佔一半,其餘一半由住戶分.即你只佔大約一成七.
公屋有你名,做乜郁動都要有簽名啦
啫係你阿哥法已犯
阿哥有老婆有仔女.好大機會已經加左名.戶主權佔一半,其餘一半由住戶分.即你只佔大約一成七.

住戶都有業權架咩
梗係一齊供 一人一半業權,然後佢再交市值租啦

樓主冇得住,叫佢阿哥比番一半市值租金
點解無人睇到哩句

用問題回答回題?

分乜野戶 戶主離婚先分得

住戶都有業權架咩

公屋有居住權
如果當初你阿哥開心見誠同你講有老婆仔女想用黎換居屋你會點處理

我一定心軟俾左佢
樓主要學識平時唔理事的後果.你乜都唔理.結果就係人地都唔理你.
樓主要學識平時唔理事的後果.你乜都唔理.結果就係人地都唔理你.

學識啦 仲學埋唔好信晒屋企人
點解無人睇到哩句

用問題回答回題?

入息都爆,點分
頭先樓主話樓主呀哥係咪拎緊綜緩
有冇得告佢呃綜援
同你講
我都知咁上下
到排有左屋幾個月 我先知
但入息過左 已緊野
佢擺明想要嗮間屋
問番我想點 話當時佢填form 所以佢要間屋
最後我同房署爆大獲 一拍2散
佢gg 了
點解無人睇到哩句

用問題回答回題?

因為根本無得分戶,可以點搞?
18歲排
Yr1就派到咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞