我係咪俾人呃左間公屋?

697 回覆
1406 Like 11 Dislike
樓主比人咁搵笨法都唔報仇 我都想有個咁既兄弟
人善只會被人欺 傻仔
個個踩住你黎上咋
仲話屋企人
屋企人會咁對你?真係廢到無輪

唉 我認我真係廢
第日應該會後悔
但而家我仲想單方面維護親情

親乜鳩野情丫,只不過係大家咁o岩o係同一個地方出世長大咋,唔包有情架

sosad 可能真係要咁冷血先生存到
樓主有冇簽過野呢,大家一齊申請唔係一齊簽既咩?

我估我係住戶 佢係戶主 換屋我唔簽名
樓主比人踩住個心口都唔諗住還拖, 唔恰你真係對自己唔住

真事 成日俾人恰
條女恰到我上面

俾條女知道你連屋都無埋, 仲唔拿拿聲走人

所以之前分左了
9up其實唔關事:0)
我係你就反面 咩撚野兄弟呀
睇到好嬲
迫佢俾返錢你啦
呃人個排公屋quota仲話人抵死
佢唔念親情你都唔好傻啦

你覺得我應該開幾錢
諗諗下好似都要揸翻啲係手
無理由派到公屋會唔知 住個時要你簽名架wor 除非佢幫你簽

真心無簽過
樓主係男定女啊, 差好遠

真巴

申請果時就要
去到派屋 拎鎖匙 上樓 唔知有冇記錯 好似唔洗住戶簽名
利申:戶主

因為隔左好耐 我都唔記得
所以強調好似係
如果要簽名 樓主告到佢仆街啦

if有樓主個名,根本大條道理住
告户主,然後法庭出個命令搞掂

狠唔下心
你間公屋係咪響葵青區?

唔係呀 點解咁問

申請果時就要

所以強調好似係

狠唔下心

你條死垃圾
即係點?
你哥拉埋你一齊去排
但間屋派左落黎點解你呀哥想點就點?
當初唔係加左你名嘅咩
不過為利益行頭飛起屋企人嘅人真係好仆街

係呀
個陣我未出身 佢又趕住結緍咪俾佢住左先

其實你知唔知抽居屋要你簽名,即係你有業權

sosad 即係佢幫我簽埋
我係你就反面 咩撚野兄弟呀

屌,同我老母一樣叫我公屋加埋佢個名排快啲,排到比我阿哥換居屋,佢就結婚,你老味我呢?我死左?

你係比人捨棄果個
獨生仔無依個煩惱
仲有層自住樓

偏心到仆街,我就萬令蚊個月,佢加埋佢條女就6,7萬一個月,但就推我去死,雖然我係女,但我將來結唔結婚係另外一回事,完全無為我諗過

女人咪又係奉旨男人要有樓先結婚

九唔撚搭八
即係你大嫂本來公屋有無名?

無 後來結婚先加

真心無簽過

你果陣十八歲未

十八左

申請果時就要

所以強調好似係

狠唔下心

垃圾

申請果時就要

所以強調好似係

狠唔下心

你條死垃圾

我認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞