我係咪俾人呃左間公屋?

697 回覆
1406 Like 11 Dislike
當初做乜唔自己一個排
你當人兄弟 佢當你契弟

真係估唔到
一直以為佢好錫我

可能係佢老婆教唆
做人要識打算,長一智啦

好似係唯一出路
講到樓真係屋企人都無情講
當初做乜唔自己一個排

自己一個排不如唔好排
除非諗住咬老綜拎白卡
佢係一名仆街
公屋而家無分戶
你可以除名再申請公屋

單人排到50歲差唔多啦

阿哥就幸福啦,有老婆仔女有綠表居屋

我係你不如同佢哋搏命,大家一齊死!!!!!

點搏命 佢成頭家 又話自己有病

成頭家大撚哂咩 有病咪叫佢睇醫生
連親兄弟都呃 我係你就屌撚柒佢 即刻反面斷絕來往 再祝佢長命百歲 百病纏身 眾叛親離 帶綠帽再離婚 間居屋比老婆拎埋 訓街啦
屌,同我老母一樣叫我公屋加埋佢個名排快啲,排到比我阿哥換居屋,佢就結婚,你老味我呢?我死左?
講到樓真係屋企人都無情講

佢真係無同我講啦
得我傻更更信左佢十幾年

過多幾年個仔咇出黎啦
我仆你個街 佢攞左個公屋戶口去換居屋 我問佢 咁你諗住我點
竟然話叫左我攪分戶好耐 點解唔攪
無架啦 你自己睇路
我呢刻真係好撚心寒 真係估唔到一家人都可以咁有心計
我係咪俾人呃左 可以點做

紅字係咪事實
想拎返?好簡單,中出大嫂,生埋個私生子出嚟,個單位遲早留返比你個仔
公屋要唔要都把啦
火炭大圍有啲好啲嘅私樓都係1000萬有找
可以點?

我都想知

你係咪公屋戶主之一?
如果係,佢地要得到你簽名先換居屋
而且你要係聯名業主其中之一
所以你都會有份

我諗佢一早就冇名
有都應該簽左
係而家先知中左伏

冇ga la, 希望佢未來出多少錢幫你啦
如果唔係你應該乜都冇
而且應該永世冇得申請公居屋(好似係)
可以點?

我都想知

你係咪公屋戶主之一?
所以你都會有份

我唔係戶主 當年我已經係住戶申請
佢先係戶主 唉 佢係咪呢一個點已經開紿計住我 我會懷疑人生
間屋有你名,轉居屋使唔使你同意?
可以點?

我都想知

你係咪公屋戶主之一?
所以你都會有份

樓都睇埋啦 我唔問佢都唔諗住講
屌,同我老母一樣叫我公屋加埋佢個名排快啲,排到比我阿哥換居屋,佢就結婚,你老味我呢?我死左?

你係比人捨棄果個
獨生仔無依個煩惱
仲有層自住樓
佢係一名仆街
公屋而家無分戶
你可以除名再申請公屋

單人排到50歲差唔多啦

阿哥就幸福啦,有老婆仔女有綠表居屋

我係你不如同佢哋搏命,大家一齊死!!!!!

點搏命 佢成頭家 又話自己有病

成頭家大撚哂咩 有病咪叫佢睇醫生
連親兄弟都呃 我係你就屌撚柒佢 即刻反面斷絕來往 再祝佢長命百歲 百病纏身 眾叛親離 帶綠帽再離婚 間居屋比老婆拎埋 訓街啦

我夠膽打呀 唔敢send

屌 咁都有同命人
明食你囉!下世做人醒目啲啦。
咁佢有無超入息?

過多幾年個仔咇出黎啦
我仆你個街 佢攞左個公屋戶口去換居屋 我問佢 咁你諗住我點
竟然話叫左我攪分戶好耐 點解唔攪
無架啦 你自己睇路
我呢刻真係好撚心寒 真係估唔到一家人都可以咁有心計
我係咪俾人呃左 可以點做

紅字係咪事實

係事實 四五年前有嘅間屋
我去房署問過 除非有嚴重家庭問題先得
佢又話 分戶再審過入息 我揾兩萬銀
咩都爆啦 就無攪到
呢點係我仆街掛

你係比人捨棄果個
獨生仔無依個煩惱
仲有層自住樓

偏心到仆街,我就萬令蚊個月,佢加埋佢條女就6,7萬一個月,但就推我去死,雖然我係女,但我將來結唔結婚係另外一回事,完全無為我諗過
想拎返?好簡單,中出大嫂,生埋個私生子出嚟,個單位遲早留返比你個仔

我揀做翻個人
公屋要唔要都把啦
火炭大圍有啲好啲嘅私樓都係1000萬有找

咁平呀 掂喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞