我係咪俾人呃左間公屋?

697 回覆
1406 Like 11 Dislike
事情去到依個地步
如果你心軟認衰仔 你成世都係千古罪人+唔念兄弟親情既不肖子
日後大把面色睇同閒言閒語聽

所以依加食住反面個勢
同老母講我無錢比家用喇 我拎左原本既家用去租房住/同朋友夾租
之後自己慳d駛 努力搵錢
依d錢唔慳得 幾千蚊租換返自己尊嚴同自由
好過之後日日睇人面色

至於你問你呀哥拎返一半錢個到 你就要自己考慮下喇
你咬住唔放 佢地一定反面無家人做 仲要日後大條道理話你兄弟相殘
你算鳩數的話 你日後就可以大條道理唔駛理班仆街
事情去到依個地步
如果你心軟認衰仔 你成世都係千古罪人+唔念兄弟親情既不肖子
日後大把面色睇同閒言閒語聽

所以依加食住反面個勢
同老母講我無錢比家用喇 我拎左原本既家用去租房住/同朋友夾租
之後自己慳d駛 努力搵錢
依d錢唔慳得 幾千蚊租換返自己尊嚴同自由
好過之後日日睇人面色

至於你問你呀哥拎返一半錢個到 你就要自己考慮下喇
你咬住唔放 佢地一定反面無家人做 仲要日後大條道理話你兄弟相殘
你算鳩數的話 你日後就可以大條道理唔駛理班仆街

最後贈多你一句 你自己睇路
你啊哥擺明當你係契弟
你重同佢講情
比人搶左半間屋都唔反抗
樓主而家點呀
其實係你自己太天真同岸鳩。
無理由派到公屋會唔知 住個時要你簽名架wor 除非佢幫你簽

申請果時就要
去到派屋 拎鎖匙 上樓 唔知有冇記錯 好似唔洗住戶簽名
利申:戶主

因為隔左好耐 我都唔記得
所以強調好似係
如果要簽名 樓主告到佢仆街啦

if有樓主個名,根本大條道理住
告户主,然後法庭出個命令搞掂

狠唔下心

好撚on9
佢係一名仆街
公屋而家無分戶
你可以除名再申請公屋

單人排到50歲差唔多啦

阿哥就幸福啦,有老婆仔女有綠表居屋

我係你不如同佢哋搏命,大家一齊死!!!!!

點搏命 佢成頭家 又話自己有病

報佢呃老綜
你要簽名架喎,你無簽過就係假文件
其實你阿哥都唔念親情...你又無需要念的...
如果係好人,應該俾返部分錢你...分期俾都好啊...
偷供居屋,可以的咩?
你本身住邊?你話你同佢一齊排緊公屋
咁應該有你個名你戶籍到 你唔刪名 佢吹你唔脹
你本身住邊?你話你同佢一齊排緊公屋
咁應該有你個名係戶籍到 你唔刪名 佢吹你唔脹
樓主宜家點
人地其他連登仔,真人龜縮、但至少網上凶狠
而樓主乜撚都龜,算啦,上黎都係想人可憐下姐,好啦,我就可憐下你啦,你好撚慘呀樓主
樓主宜家點

可能俾人軟禁緊
好慘 連網都再上唔到
冇追文...可能有人答咗
冇你同意你大佬冇權除你名。
樓主比人咁搵笨法都唔報仇 我都想有個咁既兄弟
人善只會被人欺 傻仔
個個踩住你黎上咋
仲話屋企人
屋企人會咁對你?真係廢到無輪

唉 我認我真係廢
第日應該會後悔
但而家我仲想單方面維護親情

本身想俾意見你 見到呢句真係屌出聲
你當無左嗰阿哥
Btw 有巴打講得啱 你依家搵兩皮 幾年後都唔止呢個數 大把私樓你揀 又唔係買唔起 當無左個阿哥啦 不過你老母嗰免稅額點都要自己揸唔好俾個仆街
樓主我地到了

樓主話比人圍屌完就消失左

樓主話比人圍屌完就消失左

應該係因為 同屋企人嘈 然後依個po又大拿拿千幾正評 比佢屋企人知道左 我估係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞