有冇Fresh Grad仲未搵到工?(10)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
interview god
offer god
上個月in既工 今日竟然打黎話俾offer 我
有冇巴打有咁既經歷?唔通上手唔做?

一係行政慢
一係真係二手飯

多謝offer神先
雖然唔係最想做既工,但做落先再算,當見識下
Offer神
sales and marketing executive
13k 5.5返9-7 10 AL
屌得過?
想問下有無人知
鋪頭back office既retail officer洗唔洗返shift?
offer神

offer god
如果今日interview 間公司有前員工喺stealjobs留bad comments 而自己又揾唔到個公司website
媽好伏啊

冇野做有糧出
屌得過?

巴打,你個package同我幾乎一樣
有冇前景先?我個就前景未必好好,但我應承左,做左一年半載再考慮走
屌得過?

巴打,你個package同我幾乎一樣
有冇前景先?我個就前景未必好好,但我應承左,做左一年半載再考慮走

我做medical service 既sales 呀
岩岩收到offer 唔知去唔去馬好
屌得過?

個個人情況 底線唔同
你底線係點先
我唔係五日工就會reject
屌得過?

個個人情況 底線唔同
你底線係點先

5.5 都ok啦 不過返9-7真係有啲chur
屌得過?

個個人情況 底線唔同
你底線係點先

返工遠唔遠?我份都要 45 min-1 hour路程
屌得過?

個個人情況 底線唔同
你底線係點先

20分鐘左右
屌得過?

個個人情況 底線唔同
你底線係點先

20分鐘左右

咁都ok呀,返落試下無壞(個人意見)
今日收到3個PHONE CALL叫我INTERVIRE

想問有冇人IN過冠威 既 Assistant property officer? 叫我去SECOND IN

同埋一間清潔承辦商既MT 有冇人in過

聽聞人工都相當奀

冠威果間 13k每日有四十蚊飯津 朝八晚五
Interview god
唔係fresh gard 返左一年完左合約 真空期中
上星期4 second in完,希望有offer啦offer神

同埋一段second in完幾耐先會有update

Max 2 weeks

間公司今日打比我出左offer,即刻accept左
Btw方丈bb我有睇你youtube d片架,真係好有用,多謝你
希望搵緊工既巴打快d有靚offer
Offer神呀
可憐下我啦
offer神
offer神我屌你老母
完全無哂方向
想quit但唔知搵咩工

Me2
19科grad,做緊細公司文員仔,想轉唔知轉乜好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞