有冇Fresh Grad仲未搵到工?(10)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有無人見過教育幹事(leap)

In 過
搭個單,有無人搵工,九至六,五天工,有意quote 我句野留個tg ,我add 你傾
搭個單,有無人搵工,九至六,五天工,有意quote 我句野留個tg ,我add 你傾

請問係咩工

咩類型

講漏左,其實普通文員,admin 野,scan 下影印下,聽下電話,細公司黎
有冇fg新入職做緊ngo既巴絲

對前路有啲迷惘
可以交流下
interview god
offer god
比方丈講中左間清潔承辦商既MT 人工仲低過比OFFER我間物管少1.2千 仲要番六DAY 又要WRITTEN TEST 仲要等左2個鐘

N字頭個間?

同某間連鎖大超市同名既
interview god
offer god
希望在明天
比方丈講中左間清潔承辦商既MT 人工仲低過比OFFER我間物管少1.2千 仲要番六DAY 又要WRITTEN TEST 仲要等左2個鐘

笑 咁你都唔會諗架啦

同問
有無人interview 過
想轉工係咪都可以係度傾

中七畢業
大公司 依家做緊份b2b sales 工 無佣
200K 一年左右

出年終於拎到degree
想搵manager 級 係咪唔易?

b2b sales 工 但無佣 咁係咪唔洗俾人捽數?

其實唔太會理
因為真係都算大企業 D人會打黎想拎貨咁
係睇下會唔會同下面拆家搶單
搵工分享心得,一齊共渡難關

whatsapp群有好多人比意見你,一齊傾下啦
入到黎要介紹自己先

https://chat.whatsapp.com/CsnXRGe3CSU2ZHmlun9qF8

滿左
offer神
有interview 但又準備放飛機
岩岩2nd in比line manager 串我係毒撚

點講
今日有面試,但仲未訓。

IT master fresh gard, 唔係日本畢業,日文好撚廢

係日本send 咗100左右,只係得10個面試,比人推哂,明明啱哂requirements,都唔撚洗我玩

再咁要返香港
今日有面試,但仲未訓。

IT master fresh gard, 唔係日本畢業,日文好撚廢

係日本send 咗100左右,只係得10個面試,比人推哂,明明啱哂requirements,都唔撚洗我玩

再咁要返香港

Racial barrier 好常見
Match requirement 既日本人仲有好多
佢地唔一定要你

你既長處係你識中英文啊少年
Interview god
Offer god
是日一拜
Offer god
Offer god

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞