有冇Fresh Grad仲未搵到工?(10)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
offer神
U grad 搵文員 expect幾錢好

13K,低過12K就不了。 文員只係19工作,冇前景,可以試下做MARKETING。

讀濕鳩哂銀時

10k
係TRicoh second in見左 個時個manager話一到兩個禮拜通知body check 聽日就第十三日了 都未有call
offer神
係TRicoh second in見左 個時個manager話一到兩個禮拜通知body check 聽日就第十三日了 都未有call
offer神

Tricor
終於有offer 多謝神
各位加油

咩offer? 我仲搵緊

做Analysis
加油啦 我7月尾搵到而家

有興趣, 巴打係邊度搵?
有空位請多幾位同事幫手
HD / Asso 11.5k
banking back office
星期一至五
朝9晚6
平日幫手處理文件個類既工作

Degree 12-13k
banking back office
星期一至五
朝9晚6
做invoice report /cash clearing / support

有性趣 有冇話咩地區番工

同問

點聯絡你

官塘個邊

點聯絡你

tel : kc1611
Offer神
唔迷信都變迷信

offer 神
interview 神
方丈姐姐

願offer神保佑你
offer 神
今日第12日返工,終於可以陪跟一個pj
請Offer神你打比我啦
interview god
offer god
interview offer god
一畢業就做政府ca會否太on9

以前島口以家唔覺

好似哂左屋企人d學費咁

非8大商科 16 GRAD, 第一份工做CS, 而家做緊CA,下件考ACO,再下年考2A3O,之後考TO,EO,AO

一開始覺得做CA好廢,不過怪左就唔覺,因為唔做CA而家都唔知做乜春

以前島口以家唔覺

好似哂左屋企人d學費咁

非8大商科 16 GRAD, 第一份工做CS, 而家做緊CA,下考ACO,再下年考2A3O,之後考TO,EO,AO

一開始覺得做CA好廢,不過怪左就唔覺,因為唔做CA而家都唔知做乜春

以前島口以家唔覺

好似哂左屋企人d學費咁

非8大商科 16 GRAD, 第一份工做CS, 而家做緊CA,下件考ACO,再下年考2A3O,之後考TO,EO,AO

一開始覺得做CA好廢,不過左就唔覺,因為唔做CA而家都唔知做乜春

一睇就知我係粗心大意果種人,入政府工,做錯都唔怕炒
保佑我interview平安

讀書果時又要求offer神
讀完書又要求offer神
已經搵工搵到好灰
究竟係咪一世都要做社會低層乞人offer

AGREEEEEE
interview god
offer god
啱啱見完工
求offer神顯靈
in完等second in

暫時聽落覺得唔太吸引
OT只補假
收工都有機會做admin野 report比公司
工作地點不定 (似上門維修咁)
on job training ~兩年

15k 5day 9-6 (做完可以早收 但係做唔完就要OT)
要對客
叫我考慮清楚 因為有個同我同major既做左冇耐就炒左 話唔想OT
但我咁耐都冇offer 真係好想要
又鳩send左幾份 救命
連自己想入邊行都冇頭緒
好悶 interview offer神眷顧下我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞