有冇Fresh Grad仲未搵到工?(10)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
同事工作環境返工時數你都滿意,但返工車程來回三個鐘既話,應否去馬??

我三個鐘緊

返左幾耐?
同事工作環境返工時數你都滿意,但返工車程來回三個鐘既話,應否去馬??

不了

我都好驚俾搭車時間磨滅心志,但人工各樣都完完全全符合理想

不了

同我好似,我都係咁
第8日返工

不了

同我好似,我都係咁

巴打齊齊試下啦,人工好都叫做彌補到下車程長既心理不平衡
offer 神
interview 神
offer 神
interview神

我三個鐘緊

以前我會覺得冇所謂
個返緊呢份來回一個鐘都唔洗 即刻覺得其實好有所謂

我三個鐘緊

以前我會覺得冇所謂
個返緊呢份來回一個鐘都唔洗 即刻覺得其實好有所謂

住偏遠地區無太多選擇
1年冇做野 你地會點答hr

去左working holiday/旅行

or 有病

千萬唔好講大話
一定問到出黎...

我捱過一年半.
如果對career path 有提升
我會捱
自問個人正正常常,點解in極都無offer
大學出offer係咪特別耐架?
開始好質疑自己既能力

點解呀方丈!!!!
lm

就來要覆啦好難頂 但又未有offer
開始好質疑自己既能力

點解呀方丈!!!!

你下次問下個hr覺得你表現如何
開始好質疑自己既能力

點解呀方丈!!!!

你下次問下個hr覺得你表現如何

lm

就來要覆啦好難頂 但又未有offer

點算啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
救命啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

我捱過一年半.
如果對career path 有提升
我會捱

仲要係番shift,方丈會唔會捱落去?
開始好質疑自己既能力

點解呀方丈!!!!

有冇試下搵闊啲
今日一星期啦,希望有offer啦
求屌醒
我呢個半月已經推左3個offer
0 interview
0 offer
求屌醒
我呢個半月已經推左3個offer

有咩好屌
但宜家已經9月中 仲未有著落 好撚不安,會唔會明年先有公開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞