有冇Fresh Grad仲未搵到工?(10)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

讀書果時又要求offer神
讀完書又要求offer神
已經搵工搵到好灰
究竟係咪一世都要做社會低層乞人offer
有空位請多幾位同事幫手
HD / Asso 11.5k
banking back office
星期一至五
朝9晚6
平日幫手處理文件個類既工作

Degree 12-13k
星期一至五
朝9晚6
做invoice report /cash clearing / support
Offer god
Interview god
OFFER神呀!!! 你匿埋咗喺邊
你出黎啦
啱啱第一次面對面in份工, 要等幾個星期先至知道結果。

Anyway, 繼續搵工, 拜interview神同埋offer神。
offer神
interview神
每日一拜
Interview神
Offer神
唔迷信都變迷信

offer 神
interview 神
方丈姐姐
interview神
offer神

讀書果時又要求offer神
讀完書又要求offer神
已經搵工搵到好灰
究竟係咪一世都要做社會低層乞人offer

I know that feel
interview神
offer神
有空位請多幾位同事幫手
星期一至五
朝9晚6

星期一至五
朝9晚6
做invoice report /cash clearing / support

有性趣 有冇話咩地區番工

祝各位巴絲搵到好工

我應該會揀3
但你自己既preference is?

多謝絲打回覆先 1如果人工唔係咁低應該會揀1 不過其實四份都無話好想做 只好怪自己亂sd cv 搞到而家唔知是旦做住一份先定係繼續搵好

其實四份工都冇前景,唔會對你將來有咩大既幫助。
第1份係普通ADMIN工作
第2份,你唔打算入教育界就不了
第3份,福利一般,假期少,仲日夜巔倒
第4份,CS,人工都算OK,如果打算做CS/Hospitality都可以試下,不過晉升就難.
U grad 搵文員 expect幾錢好

13K,低過12K就不了。 文員只係19工作,冇前景,可以試下做MARKETING。
你地試過等幾耐先有offer
有空位請多幾位同事幫手
星期一至五
朝9晚6

星期一至五
朝9晚6

有性趣 有冇話咩地區番工

同問
一畢業就做政府ca會否太on9

以前島口以家唔覺

以前島口以家唔覺

以前島口以家唔覺

好似哂左屋企人d學費咁
有咩渠道可以搵到d炒散工會展工做住先?

adecco
屌 今日又完左
屌 今日又完左

希望聽日會有好消息啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞