有冇Fresh Grad仲未搵到工?(10)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
今朝見完
準備左好多野點知超hea
平均十分鐘一個candidate
開價14k 被壓價 13k 真係底線
得就得唔得就算啦
太低人工盞自己心機做

我今朝都見完工 普通文職工 FG 一定開11K 仲要係得6個月

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎
今朝見完
得就得唔得就算啦
太低人工盞自己心機做

我今朝都見完工 普通文職工 FG 一定開11K 仲要係得6個月

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎

好過無工番0收入先
今朝見完
得就得唔得就算啦
太低人工盞自己心機做

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎

好過無工番0收入先

science fg連埋allowance 13.5k其實o唔ok

13k 基本

13k先基本
巴打有冇好路數

13都唔基本,再少真係咪撚做

有d文職我開13見都冇得見

有乜公司會肯出成13k請個無經驗既fg做文員仔

自信 企硬就得

你有你企硬,人地得一個candidate咩

見你開13k應該即刻掉左張cv落碎紙機了
今朝見完
得就得唔得就算啦
太低人工盞自己心機做

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎

好過無工番0收入先

science fg連埋allowance 13.5k其實o唔ok

文員?
9衝啦
in做facebook小編,開價12k佢都要壓我價 11k
利申 之前有parttime同類工作經驗
今朝見完
得就得唔得就算啦
太低人工盞自己心機做

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎

好過無工番0收入先

文員?
9衝啦

唔係文員 不過係大公司office工
今朝見完
得就得唔得就算啦
太低人工盞自己心機做

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎

好過無工番0收入先

文員?
9衝啦

咩title?
不過office工有13.5k算係咁
有冇巴打尼過seamatch asia limited依間野

佢介紹d工伏唔伏

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎

好過無工番0收入先

文員?
9衝啦

咩title?

trade marketing 工

低到咁仲邊有動力返
同埋好影響下份工人工喎

好過無工番0收入先

文員?
9衝啦

咩title?

咁13.5k算ok
Offer神
聽日又in
Offer god

好過無工番0收入先

文員?
9衝啦

咩title?

咁13.5k算ok

又話佢話開頭要跟sales出街
求求offer神

13k 基本

13k先基本
巴打有冇好路數

自信 企硬就得

睇黎我今朝交既文件已經入哂碎紙機
in做facebook小編,開價12k佢都要壓我價 11k
利申 之前有parttime同類工作經驗

咩公司
有冇人連part time都照搵

自信 企硬就得

睇黎我今朝交既文件已經入哂碎紙機

屌咪fake 人 叫13k已經算少
聽日見工
拜定offer神
有個INTERVIEW SD左EMAIL黎, 但唔想IN果間, 點樣REJECT有禮貌D, 唔想比人BLACKLIST
有個INTERVIEW SD左EMAIL黎, 但唔想IN果間, 點樣REJECT有禮貌D, 唔想比人BLACKLIST

打電話話有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞