有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike
Mhw最on9係大劍扑落去雪條棍咁既音效

冇血

又要求真實

人黎架 , 見到條龍唔係唔驚呀
Ps4下年出果隻係咪同而加呢隻一樣?

唔同
果隻真實d
又要求真實

人黎架 , 見到條龍唔係唔驚呀

驚嫁,所以先走得咁大動作
由mh已經睇到港豬既心態
有咩都一定係對方問題 自己一定無問題
明明係自己人大左心態唔同左
隻隻驚都一定會改善或者多左啲野嫁啦
無新野點吸引人玩
Mh最大賣點成班打龍呢樣一直無變過 只無多左裝多左新怪新技能就就係到屌咩隻驚變晒質咁
抵你地一世都係港豬不思進取

最好笑既係部份人最後會丟低句期待MHW,
好似講到MHW 就唔駛網上連線,可以有返晒時間面對面聯機打咁

D垃圾當年跟風玩PSP MH
唔繼續出就唔撚玩話MH咩咩咩
真係FANS既第4集點會唔玩呀

唔同
果隻真實d

邊走邊食藥 , 邊走邊射 , 好撚真實 , 好撚有mh 味

唔同
果隻真實d

D村民仲講英文添

唔同
果隻真實d

邊走邊射真係
咁搞法盲都識玩
由mh已經睇到港豬既心態
有咩都一定係對方問題 自己一定無問題
明明係自己人大左心態唔同左
隻隻驚都一定會改善或者多左啲野嫁啦
無新野點吸引人玩
Mh最大賣點成班打龍呢樣一直無變過 只無多左裝多左新怪新技能就就係到屌咩隻驚變晒質咁
抵你地一世都係港豬不思進取

最好笑既係部份人最後會丟低句期待MHW,
好似講到MHW 就唔駛網上連線,可以有返晒時間面對面聯機打咁

D垃圾當年跟風玩PSP MH
唔繼續出就唔撚玩話MH咩咩咩
真係FANS既第4集點會唔玩呀

由手提機開始玩都夠膽死學人講正唔正統
玩過ps2果班都未出聲啦

唔同
果隻真實d

邊走邊射真係
咁搞法盲都識玩

有現代化既機關槍
成撚日話咩舊時個集好
你唔撚拎返出黎玩?
就算再出remake版你班垃圾咪又係嗌悶
話人炒冷飯囉
成撚日話咩舊時個集好
你唔撚拎返出黎玩?
話人炒冷飯囉

啲正統獵人到時咪撚買
玩親正契弟
成撚日話咩舊時個集好
你唔撚拎返出黎玩?
話人炒冷飯囉

啲正統獵人到時咪撚買
玩親正契弟

正統係講機種唔係講內容
成撚日話咩舊時個集好
你唔撚拎返出黎玩?
話人炒冷飯囉

啲正統獵人到時咪撚買
玩親正契弟

正統係講機種唔係講內容

咁應該出返係PSP就最正統
有冇人認同FIFA已經去唔返以往果種感覺
成撚日話咩舊時個集好
你唔撚拎返出黎玩?
話人炒冷飯囉

啲正統獵人到時咪撚買
玩親正契弟

正統係講機種唔係講內容

ps2果班笑緊psp跟風獵人咋
成撚日話咩舊時個集好
你唔撚拎返出黎玩?
話人炒冷飯囉

啲正統獵人到時咪撚買
玩親正契弟

正統係講機種唔係講內容

ps2 先係正統

remake 就炒冷飯 , 出新野就無味
Game都未出

未再睇下到時咩料囉

我自己就focus多d落去魔物度

唔好整d咩噴射飛天,超自然現象果味能力出黎

就黎變數碼暴龍喇大佬

唔同
果隻真實d

邊走邊射真係
咁搞法盲都識玩

有現代化既機關槍

其實係咪變左令外一隻game啦

唔同
果隻真實d

邊走邊射真係
咁搞法盲都識玩

有現代化既機關槍

唔係
呢隻係正統
人大左咁係你嘅問題啫

其實重點係手提機俾手機取代左

其實個人覺得手機game既遊戲性真係取代唔到手提/家用/pc

手機game既遊戲性取代左手提
取代唔到家用/PC

手機隻MHP2G for iOS如果你無駁手掣
都係難操作得好
MH係好需要實體掣去操作
人大左咁係你嘅問題啫

其實重點係手提機俾手機取代左

其實個人覺得手機game既遊戲性真係取代唔到手提/家用/pc

手機game既遊戲性取代左手提
取代唔到家用/PC

手機隻MHP2G for iOS如果你無駁手掣
都係難操作得好
MH係好需要實體掣去操作

食指控視覺

姆指控角色移動

唔同
果隻真實d

邊走邊射真係
咁搞法盲都識玩

有現代化既機關槍

唔係
呢隻係正統

咁老任呢隻正唔正統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞