有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike
以前返學果時帶部機返學同同學打又得,放假約3個fd打又得
真係會好俾心機去研究隻怪既動作同出裝

而家個人大左,一黎已經冇時間玩,二黎已經冇心力去研究了

不過可以去得返123集條村真係好懷念
人大左咁係你嘅問題啫

其實重點係手提機俾手機取代左
以前自己慢慢打上去
而家冇時間,四條友儘快虐殺條龍
人大左咁係你嘅問題啫

其實個人覺得手機game既遊戲性真係取代唔到手提/家用/pc
人大左咁係你嘅問題啫

電話game主要market係本身唔打機嘅人
除咗二名難少少其他怪廢到無倫
無咗以前黑龍種個啲壓迫感
而家純粹速刷完套裝就算
人大左咁係你嘅問題啫

其實個人覺得手機game既遊戲性真係取代唔到手提/家用/pc

手機game既遊戲性取代左手提
取代唔到家用/PC
都咁多年,其實乜都厭啦,呢隻game好fans向,唔鍾意就唔會玩
今集日本既銷量都好差

一係好似biohazard咁大改,但又驚班舊fans嬲嬲豬
人大左咁係你嘅問題啫

取代唔到家用/PC

手機game開發到新既市場 客路
唔存在取代家用機pc既問題
果陣買本字典咁厚既攻略, O係度睇D採集點O係邊, D料點搵, 自己砌成既時候真係好爽

而家人大個左肯定唔會有咁既時間
買同玩既原因都係想重拾以前放學日日去m記屠龍既日子
但原來有d野過左去就係過左去
而家玩真係冇左果陣既感覺
果陣買本字典咁厚既攻略, O係度睇D採集點O係邊, D料點搵, 自己砌成既時候真係好爽

而家人大個左肯定唔會有咁既時間

諗返起咩住本書走黎走去真係
人大左 就賴隻game
戇鳩仔係到扮看破紅塵
真,呢幾集買左玩兩玩就無玩,
一來同人好難夾到時間玩,係屋企連機感覺同老麥成班玩既感覺差好遠
二來放工倦到仆街,無乜心機玩
三來d野同上幾集都差唔多,分別唔大
而家純粹速刷完套裝就算

你係同人連機定單挑先
真,呢幾集買左玩兩玩就無玩,
一來同人好難夾到時間玩,係屋企連機感覺同老麥成班玩既感覺差好遠
二來放工倦到仆街,無乜心機玩
三來d野同上幾集都差唔多,分別唔大

點會分別唔大 今集勁多技+6種style 一樣武都好多玩法喎 怪既數量都多

隻驚其實不嬲hardcore向
人大左放工球其玩下 真係唔岩玩...除左每集都打爆機既fans
當年可以日煲夜煲就話姐 而且2G都simple過而家好多
而家純粹速刷完套裝就算

你係同人連機定單挑先

同問 我覺得起碼可以單挑到HR解放先算屌打隻game
mh無變 變既只係你
等MHW
人大左咁係你嘅問題啫

取代唔到家用/PC

手提都取代唔到啦
hit既驚都係垃圾課金game
手機上都無乜content足夠既遊戲
如果出一集手機機戰 可能app store賣300咁
內容量相等於本傳機戰
我覺得未必無人埋單
年紀問題
而家我都無咁好心機日屠夜屠
mh無變 變既只係你

好多人只係想速食
上網睇最快變得最強既攻略
升HR搵人CARRY 入神人場做寄生虫
秒速做左套裝出黎
發覺其實自己無乜點玩到
你個人變咗啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞