有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike
罵戰左咁撚多頁
我珸得最耐係3G,完全係自己玩,冇連過機,打得贏煌黑月迅同所有鬥技場
4同4G都有玩,但打曬所有任就收手,冇打公會任,公會任好撚ON9,難度增加方法=加怪攻同血量 同埋公會武器係RANDOM樣同數值,好鳩
X就玩到HR6就冇玩,可能係厭咗呢種模式,同埋有咗上網打之後,反而冇乜心機磨

XX超特二名係suppose 你已經唔會再俾佢打中
一中= 貓

mh4/4G公會任on9我諗十個有九個都咁諗,同一隻嘢要打140 次先到頂仲要個quest係你開,真係濕鳩到爆,不過mh4既100黑狼鳥你未打過真係唔知乜叫史上最強,當時有戰神黑狼鳥既稱呼

mhxx我近全部時間同我細佬二人聯機玩反而好玩,係有時自己一個玩真係要上網求緊急

洗撚打140次
我珸得最耐係3G,完全係自己玩,冇連過機,打得贏煌黑月迅同所有鬥技場
4同4G都有玩,但打曬所有任就收手,冇打公會任,公會任好撚ON9,難度增加方法=加怪攻同血量 同埋公會武器係RANDOM樣同數值,好鳩
X就玩到HR6就冇玩,可能係厭咗呢種模式,同埋有咗上網打之後,反而冇乜心機磨

咁你就錯過左2名同超特

XX超特二名係suppose 你已經唔會再俾佢打中
一中= 貓

mh4/4G公會任on9我諗十個有九個都咁諗,同一隻嘢要打140 次先到頂仲要個quest係你開,真係濕鳩到爆,不過mh4既100黑狼鳥你未打過真係唔知乜叫史上最強,當時有戰神黑狼鳥既稱呼

mhxx我近全部時間同我細佬二人聯機玩反而好玩,係有時自己一個玩真係要上網求緊急

3ds隻mh4太撚多外掛開公會任,玩到灰就棄左
不過100lv 金獅同黑狼鳥真係好撚過癮
一係有錢仔一係綜緩廢青,唔係嘅話點樣畢咗業都咁多時間「享受」打機
一係有錢仔一係綜緩廢青,唔係嘅話點樣畢咗業都咁多時間「享受」打機

唔識分配時間都衝出黎同人講

有工番都唔係24小時番工啦
番工之後人係少左時間,但唔代表真係完全無時間娛樂

3ds同switch可以搭車玩
真係鍾意玩嘅實玩到嘅喎

真係鍾意玩嘅實玩到嘅喎

你班學生靠人養識乜撚啊
男人過左30歲仲要依賴交通工具真係好可悲囉
心態唔同左者 黎緊出mhw 見到條trailer都出哂水

放心,玩完又好似樓主咁看破紅塵

說穿了就是人大左,細路時同人大左心態唔同左,出左黎做野,打機/休息/家人/另一半/工作往住有好多兼顧,好難再投放二百九幾個鐘落隻game

真係鍾意玩嘅實玩到嘅喎

你班學生靠人養識乜撚啊
男人過左30歲仲要依賴交通工具真係好可悲囉

我想行路返工啊
但新界區行去九龍區好撚遠
老老柒柒
最憎人講咩人大咗點點點
屌你你鍾意玩嗰樣嘢做嗰樣嘢點會做唔到,係睇你願唔願取捨啲時間落去
孤鳩寒唔想取捨落去就好似看破紅塵咁真係好撚噁心
老老柒柒
最憎人講咩人大咗點點點
屌你你鍾意玩嗰樣嘢做嗰樣嘢點會做唔到,係睇你願唔願取捨啲時間落去

班小朋友係鍾意搵啲野黎表現自己大個仔
話2G高傷過依家果幾集果D
一講就露哂底
就算著哂頂防
4G極限金獅一下後跳都秒人咁濟
XX超特大部份火車都秒人
2G好大力?強如水龍亞空間都係要連2,3下先打得死人
大部份情況死係因為亞空間中招俾人暈連技死
老了 是心態變了
老老柒柒
最憎人講咩人大咗點點點

大把人放工之後去上堂啦,有興趣班有master
返master嘅仲要交paper溫考試,唔通又人大咗唔撚想讀咩
老老柒柒
最憎人講咩人大咗點點點

大把人放工之後去上堂啦,有興趣班有master
返master嘅仲要交paper溫考試,唔通又人大咗唔撚想讀咩

呢個已經係點運用工餘時間問題
同有無時間兩回事
有啲人份工需要進修,有啲人唔洗
有咩咁出奇
話2G高傷過依家果幾集果D
一講就露哂底
就算著哂頂防
4G極限金獅一下後跳都秒人咁濟
XX超特大部份火車都秒人
2G好大力?強如水龍亞空間都係要連2,3下先打得死人
大部份情況死係因為亞空間中招俾人暈連技死

人地PSP「真」獵人唔會背叛
其實加多d新元素係好既,起碼可以吸納多d新血
人大左咁係你嘅問題啫

其實重點係手提機俾手機取代左

其實個人覺得手機game既遊戲性真係取代唔到手提/家用/pc

但無可否認係多左人攞電話玩,而少左攞手提機玩既人
人大左咁係你嘅問題啫

其實重點係手提機俾手機取代左

其實個人覺得手機game既遊戲性真係取代唔到手提/家用/pc

但無可否認係多左人攞電話玩,而少左攞手提機玩既人

手機嘅速食game係方便易玩,但全部都係無腦game,所以而家未有班師奶阿叔小學雞都揸住嚟玩
但論技術同耐玩度點都唔及手提機game
話預mhw好玩果啲都傻傻地

係屋企坐定定on99捉蟲,挖礦,挖護石可以有幾好玩
冇得拎出街,呢啲搭車/出去等人/臨瞓果時啲無聊時間做既野,迫你坐定定係個電視前面做
都幾慘

ps4/3ds/switch都有,但唔太想玩mhw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞