有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike
最好就240p, 起格起到minecraft緊,過一個area要load一分鐘,要用上下左右冇得用菇, 係手機玩, 有得貨金, 開心未?
話預mhw好玩果啲都傻傻地

係屋企坐定定on99捉蟲,挖礦,挖護石可以有幾好玩
冇得拎出街,呢啲搭車/出去等人/臨瞓果時啲無聊時間做既野,迫你坐定定係個電視前面做
都幾慘

ps4/3ds/switch都有,但唔太想玩mhw

MHW感覺上好似係打龍嘅dark soul/bloodborne
而且無乜日本風格喺入面,好似專俾歐美玩家咁
貼兩條高手打轟龍片
一條2g 一條xx
邊版轟龍機車d 自己睇

Mh2g轟龍
https://youtu.be/xcZcnjByQd8

Mhxx轟龍
https://youtu.be/4sScgjAfhMw

Ps XX最勁個隻轟龍叫荒鈎爪

機車到底係咩形容詞?

https://www.google.com.hk/search?q=%E6%A9%9F%E8%BB%8A+%E6%84%8F%E6%80%9D&rlz=1CDGOYI_enHK715HK715&oq=%E6%A9%9F%E8%BB%8A&aqs=chrome.1.69i57j0l3.2837j0j7&hl=zh-TW&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

香港人就用番D香港人用開既形容詞
定係你唔係香港人?

你都on99
Www夠唔係香港語
咪一樣大把人用
論難度xx = 4G = 3G >>>> 2G >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> P3

咁樣啦
3之前舊世代都仲未計有卡位戰術呢樣野
最撚深刻2G差唔多所有地圖都可以卡高台卡牆連上面講果隻JUMP炎都有得卡

卡位我覺得似無賴多過戰術 卡位3g既冥海龍都仲有
2g記得已經冇咩高台, 有高台既係p2既火山同沼地但去左2g就已經del哂

2g火山打岩魚
係入口位長槍前面強走擋實
後面重弩喪射搞撚點
一係有錢仔一係綜緩廢青,唔係嘅話點樣畢咗業都咁多時間「享受」打機

唔識分配時間都衝出黎同人講

咪就係
收六點 番到屋企食完飯
打機到11 12就訓
冇衝突
最好就240p, 起格起到minecraft緊,過一個area要load一分鐘,要用上下左右冇得用菇, 係手機玩, 有得貨金, 開心未?

唔夠講發老脾

冇得拎出街,呢啲搭車/出去等人/臨瞓果時啲無聊時間做既野,迫你坐定定係個電視前面做
都幾慘

MHW感覺上好似係打龍嘅dark soul/bloodborne

dragon's dogma
玩得MH 都應該係80後個班
而個班宜家都應該28歲或以上
個個都要返工 為份工養家 為份工去搏殺 邊有咁多時間打呀 有時間都起張床都禁幾下電話之後都夠鐘訓

都幾慘

呢隻超正
10月出hd中文應該再買多次

都幾慘

呢隻超正

係好野
當年仲譽為鬼佬向mh
但都係唔多鬼佬中意玩
只有一個感覺
就係以前打隻雌火龍都好有成功感,一路打上去每隻都係挑戰
出發前都唔知自己贏唔贏到
而家習慣咗個難度,冇咗感覺
要打到後面先有feel
以前就算掟幾多閃光玉 暈既時間都一樣
有幾難
mhp123都叫有隊友打
x xx9成自己單機玩好撚灰同自虐咁
以前就算掟幾多閃光玉 暈既時間都一樣
有幾難

出左道具抗性已經冇咁易玩道具流
其實係你人大左 時間少左先無以前果種日打夜打既感覺

mh對上我淨係玩到psp年代
我身邊既朋友都係停左係psp
而家一齊買左部switch 一齊傾住計打不知幾開心
一開始打下傾戰術 之後會係到9up嘻嘻哈哈就一日
不知幾爽

因為返工打少左 但有得一齊打會好珍惜
只有一個感覺
就係以前打隻雌火龍都好有成功感,一路打上去每隻都係挑戰
出發前都唔知自己贏唔贏到
而家習慣咗個難度,冇咗感覺
要打到後面先有feel

你打舊龍係咁
所有game都係咁 你玩開既打舊野實會無新鮮感
但又唔可以唔放舊野落去

衰d講 mh無雌雄雙火龍 轟龍 大怪鳥呢堆代表重會係mh咩

都幾慘

呢隻超正

係好野
當年仲譽為鬼佬向mh
但都係唔多鬼佬中意玩

所以咪要出MHW比鬼佬玩

都幾慘

其實似Dino Crysis

都幾慘

呢隻超正

係好野
當年仲譽為鬼佬向mh
但都係唔多鬼佬中意玩

本身日式風格變撚咗歐洲中世紀咁
呢啲畫風真係鬼佬至buy

都幾慘

呢隻超正

係好野
當年仲譽為鬼佬向mh
但都係唔多鬼佬中意玩

出左土砂龍角龍同新岩魚之後個差別仲明顯
呢D舊有既怪就算轉哂做真高清Texture個觀感都仲係同以前一樣
但全新果幾隻真係點睇都同舊怪格格不入完全2班人設計咁
有玩既每集都200小時以上

差1,同3g 未玩過

整體我覺得4g最好玩,隻石油王真係巨形怪入面,玩法最豐富同難玩,打法又多,唔悶

又有隻勁版既紅黑打

不過公會任同極限怪係死症

Btw, 有心玩既面連同網連都一樣打得盡興
貼兩條高手打轟龍片
一條2g 一條xx
邊版轟龍機車d 自己睇

Mh2g轟龍

Mhxx轟龍

機車到底係咩形容詞?

https://www.google.com.hk/search?q=%E6%A9%9F%E8%BB%8A+%E6%84%8F%E6%80%9D&rlz=1CDGOYI_enHK715HK715&oq=%E6%A9%9F%E8%BB%8A&aqs=chrome.1.69i57j0l3.2837j0j7&hl=zh-TW&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

定係你唔係香港人?

你都on99
Www夠唔係香港語
咪一樣大把人用

痴撚線機車 你唔撚好打法文你都on99

呢隻超正

係好野
當年仲譽為鬼佬向mh
但都係唔多鬼佬中意玩

出左土砂龍角龍同新岩魚之後個差別仲明顯
呢D舊有既怪就算轉哂做真高清Texture個觀感都仲係同以前一樣
但全新果幾隻真係點睇都同舊怪格格不入完全2班人設計咁

有新有舊我覺得ok嘅
貼兩條高手打轟龍片
一條2g 一條xx
邊版轟龍機車d 自己睇

Mh2g轟龍

Mhxx轟龍

機車到底係咩形容詞?

定係你唔係香港人?

你都on99
Www夠唔係香港語
咪一樣大把人用

痴撚線機車 你唔撚好打法文你都on99

靠北 機車
呢d大把香港上開網都識
你唔識係你見識少 唔好出黎獻醜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞