有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike
mhxx變左玩護石 基本上個個都係螳螂裝 不過防具合成做得幾好
以前玩得mh個班人都上曬u/出左社會做野
由mh已經睇到港豬既心態
有咩都一定係對方問題 自己一定無問題
明明係自己人大左心態唔同左
隻隻驚都一定會改善或者多左啲野嫁啦
無新野點吸引人玩
Mh最大賣點成班打龍呢樣一直無變過 只無多左裝多左新怪新技能就就係到屌咩隻驚變晒質咁
抵你地一世都係港豬不思進取

最好笑既係部份人最後會丟低句期待MHW,
好似講到MHW 就唔駛網上連線,可以有返晒時間面對面聯機打咁
無新野點吸引人玩
Mh最大賣點成班打龍呢樣一直無變過 只無多左裝多左新怪新技能就就係到屌咩隻驚變晒質咁

好似講到MHW 就唔駛網上連線,可以有返晒時間面對面聯機打咁

Mhw就真係去唔返啦
無新野點吸引人玩

其實mhw先係最唔跟mh主流既遊戲
留名睇mhw一出又成班出黎屌話變質
係覺得之前好玩啲既咪拎返部psp出黎玩返舊版
異常震域
其實係人大左想像力底左,以前玩好似自己親身上陣要好小心帶好多野打,兒家個人太現實代入唔到,最重要係贏左一齊係到鳩叫先正,係人哋屋企。

而家打機唔再好似以前咁慢慢dap 爆左就算冇乜深刻印象
無新野點吸引人玩

成日停留psp面對面連機既年代 如果依家mhxx只可以面對面連機你估下新一代年輕人有冇人肯出老麥玩?
無新野點吸引人玩

好撚自我中心
3g 4g夠有面連
又唔見你班友出機連
Psp個時咪又係番到屋企用xlink kai
mh無變 變既只係你

sad but true
人大左咁係你嘅問題啫

其實重點係手提機俾手機取代左

其實個人覺得手機game既遊戲性真係取代唔到手提/家用/pc

弱智先覺得取代到
除咗二名難少少其他怪廢到無倫
無咗以前黑龍種個啲壓迫感
而家純粹速刷完套裝就算

想挑戰難度試下MHZ啦

Mhz 已經係第二隻game
穿龍棍online
而家純粹速刷完套裝就算

想挑戰難度試下MHZ啦

穿龍棍online

依家穿龍棍已經無咁強勢
其實係無時間玩
每日做到隻狗咁返去 想開部機都難
不過有幾個fd一齊玩先係重點
真,呢幾集買左玩兩玩就無玩,
一來同人好難夾到時間玩,係屋企連機感覺同老麥成班玩既感覺差好遠
二來放工倦到仆街,無乜心機玩
三來d野同上幾集都差唔多,分別唔大

點會分別唔大 今集勁多技+6種style 一樣武都好多玩法喎 怪既數量都多

隻驚其實不嬲hardcore向
人大左放工球其玩下 真係唔岩玩...除左每集都打爆機既fans
當年可以日煲夜煲就話姐 而且2G都simple過而家好多

2g難玩好多 ,尤其是果陣太刀仲未有左右回旋斬,閃光彈已經係最好既控怪手段黎,家下郁d就騎龍 屈機既

條龍連我hit三招技冇抵抗死禁又點計
依家打一場 20-25 分鐘好似覺得好撚耐咁
無新野點吸引人玩

成日停留psp面對面連機既年代 如果依家mhxx只可以面對面連機你估下新一代年輕人有冇人肯出老麥玩?

講到mh係出俾香港人玩咁
日本大把人鐘意帶出街玩 同人面聯

https://www.hk01.com/科技玩物/116366/Monster-Hunter-XX-日本銷情平淡店鋪減價-與港炒風成強烈對比

初週銷量只有8萬4千隻左右,雖然登上週間榜首,但與歷代相比有極大差距。根據過往的資料顯示,3DS版本的MHXX初週銷量為84萬隻左右,3DS版的MHX初週為148萬左右。而最高峰期的PSP版MHP3,初週銷量更達至195萬隻左右

日本重衰
第一次玩mh 覺得好好玩
有得引繼其實好怪
啲打耐左勁左個啲又好少會幫你地打 帶你地升
你地唔夠打要刷料?哈 彩你都廢事 我刷護石打下g位唔撚好?
結論係,低hr 新手好似好難升到上去
除非好似今次mhxx 多左個swtich多人買多人做新手
如果唔係
你係出新版時 人地引繼 你玩新既 都好難渡過到
而家純粹速刷完套裝就算

想挑戰難度試下MHZ啦

穿龍棍online

依家穿龍棍已經無咁強勢

係咩 多謝爸打分享
利申兩年前廢左坑
個陣穿龍棍唔洗收刀跑得暈得跳得擋得 仲可以斷尾流血 儲力攻擊 諗起都覺得痴線
咁依家係改廢左定其他武器改勁左?
而家純粹速刷完套裝就算

想挑戰難度試下MHZ啦

穿龍棍online

依家穿龍棍已經無咁強勢

係咩 多謝爸打分享
利申兩年前廢左坑
個陣穿龍棍唔洗收刀跑得暈得跳得擋得 仲可以斷尾流血 儲力攻擊 諗起都覺得痴線

Mhz 唔係mhf 個版本再更新上去咩?
而家純粹速刷完套裝就算

想挑戰難度試下MHZ啦

穿龍棍online

依家穿龍棍已經無咁強勢

係咩 多謝爸打分享
利申兩年前廢左坑

Mhz 唔係mhf 個版本再更新上去咩?

咁我應得係mhf廢坑
停留係龍木太刀°神憑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞