有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike

你呢d叫記錯,或者吹大左

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我就唔信連玩緊ps定玩緊wii都可以認錯啦

我咪寫玩過ps同pc
幾時有講wii

冇玩過wii又話自己玩過分屏mh
Ps有撚分屏呀

咪寫左,係我理解錯
執到個非fans唔熟隻驚搞錯一啲point會令你爽?

你搞錯隻game唔係問題
問題係你連wii同ps都可以搞錯

咁我記憶上真係無wii,得ps
不過可能我記錯都唔定既
係咪咁都有得比人寸下?好小學雞
勁似某啲明星既fans執人記錯佢偶像有留過左邊既馬尾,其實只有留過右邊,之類
話mh乜乜乜物物物既打完畢業先啦
利申:
我覺得最主要係有左網絡呢樣野,無左以前成班frd坐埋一齊玩個種面對面的開心快樂
買同玩既原因都係想重拾以前放學日日去m記屠龍既日子
但原來有d野過左去就係過左去
而家玩真係冇左果陣既感覺

m記屠龍,真係好撚懷念個種快樂
咪撚話隻game去唔返之前個感覺
係你去唔返以前玩呢隻game個態度姐

你又講得岩既,始終人大左,班朋友都可能唔係以前咁熟
屌傳教士你算撚數啦
柒左又唔撚肯認,我求奇碌下遊戲台見到呢個po都覺得你柒到核爆
我係你就潛水算啦,係到死雞撐飯蓋,你以為其他人唔知你柒左咩
佢地當你狗咁撚咋,你比自己抖下啦屌
Psp同friends 出黎聯 冇電去圖書館偷電
打到唔想返屋企 依家.......

原來3ds同switch冇得面連
黎緊mhw等我帶埋個mon出去面聯先

唔好講笑,真係就出便攜mon

咁鬼大份仲要帶埋主機咁累贅

搞到我想開膠post
以前同班fd面對面玩好開心
做d柒野又有得齊齊笑
有個出左黎做野既會仲會請曬我地m記飲汽水
果陣好似未有i瘋
講咁多把撚咩
點解去唔返以前既感覺啊!?
因為要比錢買囉

On9 仔
大撚把人俾錢買照玩DL 版
因為load 快d
講咁多把撚咩
點解去唔返以前既感覺啊!?
因為要比錢買囉

On9 仔
大撚把人俾錢買照玩DL 版
因為load 快d

On9仔
Psp既mh有幾多個玩正版呀
而家要俾錢咪話感覺唔同囉

你窮你事當年炒到幾撚貴你知唔知
屌你老味引人講感受就係為左斷章取義
唔怪得知一開波冇人答佢叫佢自己試
乜撚野人黎
psp年代 mh有炒到幾貴?
我冇食過炒價
我冇食過炒價

我印象中都冇
我冇食過炒價

我印象中都冇

印象中psp1-3集都3舊幾水到
果時全城老翻,除左限定版既game邊炒到
我冇食過炒價

我印象中都冇

印象中psp1-3集都3舊幾水到
果時全城老翻,除左限定版既game邊炒到

p3都係得限定炒過
但好快有人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞