有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike
比著早5,6年前如果佢話出落ps3到應該會興奮到賴屎,一定日玩夜玩

但依加睇到ps4片,雖然幾正,但見到番到屋企仲要諗點樣殺條龍,點樣砌裝就覺得好累

都係打番fifa算

唔同
果隻真實d

邊走邊食藥 , 邊走邊射 , 好撚真實 , 好撚有mh 味

邊走邊射真係
咁搞法盲都識玩

有現代化既機關槍

其實係咪變左令外一隻game啦

唔係
呢隻係正統

咁老任呢隻正唔正統

出係老任既唔可能係正統

邊走邊食藥 , 邊走邊射 , 好撚真實 , 好撚有mh 味

邊走邊射真係
咁搞法盲都識玩

有現代化既機關槍

其實係咪變左令外一隻game啦

唔係
呢隻係正統

咁老任呢隻正唔正統

出係老任既唔可能係正統

出響sony 正統,真實,有芒亨味

出響老任 野仔,科幻,無味
異常震域

兩隻轟龍同區
比著早5,6年前如果佢話出落ps3到應該會興奮到賴屎,一定日玩夜玩

但依加睇到ps4片,雖然幾正,但見到番到屋企仲要諗點樣殺條龍,點樣砌裝就覺得好累

都係打番fifa算

MHP3出過PS3 HD版

但其實MH係PS2出第一代時係未紅
到出係PSP先爆紅
因為隻game面聯4打最好玩
同埋日本長期手提機係興D同賣得多過家用機

PS4隻MHW改到見到怪血量
可隨時返床
其實已經無左原來MH較hardcore嘅設定
畫風都係歐美向唔再日本向
仲要冇G位怪即係又會出加強版
其實改到似Capcom舊作Dino Crysis打恐龍
玩左咁撚多集你都識晒集龍既動作啦 研乜鳩

都係打番fifa算

到出係PSP先爆紅

可隨時返床

風格唔同左唔代表mhw唔好玩既
只係d人話回憶番哂黎我就r頭囉
呢個post d任豚到
玩左咁撚多集你都識晒集龍既動作啦 研乜鳩

呢個post d任豚多到
呢個post d任豚多到

索豚仲多喎
利申2部機都有 代代都有玩

唔知有冇人同我差唔多感覺,
覺得任記出嘅野會極度益智化,合家歡加上簡易化

冇話唔好但個感覺已經同老任畫撚咗等號咁
唔知點解架喎

當然我自己都有部N3DS 講定先費事俾人插

唔知有冇人同我差唔多感覺,
覺得任記出嘅野會極度益智化,合家歡加上簡易化

冇話唔好但個感覺已經同老任畫撚咗等號咁
唔知點解架喎

當然我自己都有部N3DS 講定先費事俾人插

啱呀 相反ps4已經同hardcore 深度劃上等號

唔係架屌我真係純分享架

咪鬼笑住起鋼啦
sor,個whatsapp gp好熱鬧,都好多人玩緊
去solo超特啦
以前貓車前一秒果種絕望感翻曬黎

都係打番fifa算

到出係PSP先爆紅

可隨時返床

都話無得睇血量
打怪跳數字亦都可以熄
去solo超特啦
以前貓車前一秒果種絕望感翻曬黎

無人帶升2名,不了
講真mhw 出ps4有party 一齊屌同面聯分別唔算太大

講真呢個年代仲邊有人會面聯打機

根本依家班學生大個左出黎做野少左時間
唔好話面聯啦
約出黎食個飯都難啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞