有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike

PSP版 MHP1,2,2G,3 都有玩過的玩家, 轟龍都殺左2,3百條
剛上HR9, 個人感覺

可能我技術進步左/游戲認識多左,用多左道具, 現在MHXX比我感覺係易玩左好多
MHP1, 雙打集會所3星下位火龍, 無限彈刀打到48分鍾貪刀輸左(唔識合大回復).
現在MHXX 比唔到我呢種感覺, 因為我技術進步太多, 道具或技能多了

就算攻擊模式多過哂任何2G的怪, 都唔會比從零開始學起的MHP1困難

HR9
冇乜好討論
G5古龍未打過, 算, G5普通QUEST未打過都算, 超特完全未見過

講返聲先, 我係講易入門,
未爆機唔會講MHXX 易個2G,3 等等

你起初係話易玩左好多

上到HR9真係比前幾代易玩左好多倍,
其望後期會出現打50分鍾都未死的龍

多口問句...
你係拎p1 solo同xx solo打怪比
定係p1 solo同xx4人網連比

如果係前者,咁就只係你技術意識各方面進步左,唔係xx易左
如果係後者,收皮啦你hr9新手抱大腿都上到啦,咁都好意思拎黎同自己新手單刷嗰陣比?

我諗未solo過超特都冇資格話xx易

睇用咩style, 用武士同brave xx難度係低好多
利伸solo哂超特+好憎武士同brave

xx乜都用brave咁濟返唔到轉頭

我打鬥技場用striker都會on99㩒Y

你起初係話易玩左好多

多口問句...

如果係後者,收皮啦你hr9新手抱大腿都上到啦,咁都好意思拎黎同自己新手單刷嗰陣比?

不過我又想問下,超特啲判定去到咁大
唔用呢兩個風格,係超級難過喎

判定我又唔覺有太大差別,都係用差唔多既走位同企位避招姐。例如普通同超特燼减刃都係同樣企左腳避大回旋咁解
琴晚特登去睇下日本仔評價
大多數咁評
好玩度
XX> 4G > 2G> 3G

XX將前幾代嘅所有嘢都加曬入去,梗好玩咖
琴晚特登去睇下日本仔評價
大多數咁評
好玩度
XX> 4G > 2G> 3G

XX將前幾代嘅所有嘢都加曬入去,梗好玩咖

廢話
其實MH好玩既地方係乜?

一堆人打隻怪,唔知有咩咁好玩

你起初係話易玩左好多

多口問句...

不過我又想問下,超特啲判定去到咁大
唔用呢兩個風格,係超級難過喎

判定我又唔覺有太大差別,都係用差唔多既走位同企位避招姐。例如普通同超特燼减刃都係同樣企左腳避大回旋咁解

超特判定好似大左只係因為超特多數出大金

本身唔明既講完你都唔會覺得好玩

純粹想聽下鐘意既人係點諗

有時d野係要自己落手試

玩完就知
我都係今次xx 第一次接觸
但一試上癮
都係果句 最緊要有fd 一齊玩

PSP版 MHP1,2,2G,3 都有玩過的玩家, 轟龍都殺左2,3百條
剛上HR9, 個人感覺

可能我技術進步左/游戲認識多左,用多左道具, 現在MHXX比我感覺係易玩左好多
MHP1, 雙打集會所3星下位火龍, 無限彈刀打到48分鍾貪刀輸左(唔識合大回復).
現在MHXX 比唔到我呢種感覺, 因為我技術進步太多, 道具或技能多了

就算攻擊模式多過哂任何2G的怪, 都唔會比從零開始學起的MHP1困難

HR9
冇乜好討論
G5古龍未打過, 算, G5普通QUEST未打過都算, 超特完全未見過

你起初係話易玩左好多

多口問句...

超特可以用不屈神教來硬過既
140難d

以前都覺得一隻嘢打十幾分鐘好on9,
試過就鐘意嗰種成功感

4個人去強姦隻怪
好有快感
一時又調翻轉

有時d野係要自己落手試

其實集集都有玩過下
所以先問呀
做咩姐,好似講唔出口咁神秘🤦🏼‍♀️

4個人去強姦隻怪
好有快感
一時又調翻轉

原來係咁

有時d野係要自己落手試

其實集集都有玩過下
所以先問呀

同飲酒咁 講俾你聽點解好飲你唔明就點講都唔明

而家唔係想明喎
係想知你地有咩諗法

飲酒都可以聽人講啲酒好刺激,有快感,自己都可以feel唔到架,無衝突。但起碼知個原因

有時d野係要自己落手試

其實集集都有玩過下
所以先問呀

而家唔係想明喎
係想知你地有咩諗法

飲酒都可以聽人講啲酒好刺激,有快感,自己都可以feel唔到架,無衝突。但起碼知個原因

mh都好刺激 有快感所以好玩

同fd鳩下鳩又得
認真計晒item去屈隻怪又得

有時d野係要自己落手試

其實集集都有玩過下
所以先問呀

而家唔係想明喎
係想知你地有咩諗法

同fd鳩下鳩又得

原來係咁

原來隻驚係為左sm下隻怪

有時d野係要自己落手試

其實集集都有玩過下
所以先問呀

而家唔係想明喎
係想知你地有咩諗法

同fd鳩下鳩又得

原來係咁

打完有素材割,用嚟整裝備
裝備除咗防,仲有技能
有時卡關要整針對性嘅裝去打,就要儲素材打餐死

其實集集都有玩過下
所以先問呀

而家唔係想明喎
係想知你地有咩諗法

同fd鳩下鳩又得

原來係咁

打完有素材割,用嚟整裝備
裝備除咗防,仲有技能
有時卡關要整針對性嘅裝去打,就要儲素材打餐死

都唔知答佢做乜 你睇條友老屈你地d解釋就知本身有立場

笑鳩左,人地認真答佢MH個玩法可以好多變,認真又得鳩玩又得。
條契弟就斷章取義話MH 係為左SM 隻怪

goodest logic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞