有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike

笑撚死
其實未玩過有咩出奇,未玩過唔明有咩好玩有咩奇怪
係都要扮玩過做乜鳩姐

有玩過小小有咩出奇
係要質疑無玩過做乜9姐

咁你真係要解釋下你理解分屏咩意思啦

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯
我又唔係成日玩果啲,所以理解錯

分屏又係你自己講先,有咩理唔理解錯.....

有巴打問我有無玩過先架,不過我係理解錯既

有玩過小小有咩出奇
係要質疑無玩過做乜9姐

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

你呢d叫記錯,或者吹大左

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

笑撚死
其實未玩過有咩出奇,未玩過唔明有咩好玩有咩奇怪
係都要扮玩過做乜鳩姐

有玩過小小有咩出奇
係要質疑無玩過做乜9姐

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

有巴打問我有無玩過先架,不過我係理解錯既

問你有冇玩過,你就講d唔存在既野
到底點樣理解錯....1999

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

呢個唔係就係分上下咁玩咩?定一個人分上下?

神又係你 鬼又係你

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我就唔信連玩緊ps定玩緊wii都可以認錯啦

我咪寫玩過ps同pc
幾時有講wii

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

你幾歲呀
又話玩過ps?

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

就憑佢講既分屏係兩個玩家上下分屏就知唔關事
條友死都唔認記錯/鳩嗡係度講乜鳩理解錯

神又係你 鬼又係你

分屏我咪話我理解錯左,所以以為自己玩過
做咩?

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

你幾歲呀
又話玩過ps?

唔明
幾歲同玩過ps系列有咩關係?

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

你幾歲呀
又話玩過ps?

你話自己老人癡呆 我都原諒你

我上面其實解釋過

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我咪寫玩過ps同pc
幾時有講wii

有分屏既mh得老任嗰堆 不過都唔係一機多打
所以你講既分屏多打.....

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

記錯同理解錯既分別係乜?咪又係指我唔熟個驚
我都無話我好熟喎
我只係話玩過小小,無動力玩好耐
所以先問你地
有咩問題?

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我咪寫玩過ps同pc
幾時有講wii

咪就係證明我唔熟隻驚囉

我而家又無話我好熟,仲想點?
其實你地想要啲咩呢?係度執個非fans唔識隻根本無興趣既驚,好搞笑

上下兩個一齊玩?
咁你呢鋪柒晒啦

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我都無話我好熟喎
所以先問你地
有咩問題?

嘩原來理解同記係同一個意思
我要惡補下中文

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我咪寫玩過ps同pc
幾時有講wii

冇玩過wii又話自己玩過分屏mh
Ps有撚分屏呀

咪寫左,係我理解錯
執到個非fans唔熟隻驚搞錯一啲point會令你爽?

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我都無話我好熟喎
所以先問你地
有咩問題?

嘩原來理解同記係同一個意思
我要惡補下中文

我只係想講我唔熟呢隻驚,因為我無興趣
所以有啲野搞錯左
用咩字眼其實無所謂

所以我咪話我理解錯

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我咪寫玩過ps同pc
幾時有講wii

咪就係證明我唔熟隻驚囉

其實你地想要啲咩呢?係度執個非fans唔識隻根本無興趣既驚,好搞笑

撚下狗姐,見你之前串柒柒忍唔住

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我都無話我好熟喎
所以先問你地
有咩問題?

自己乜鳩又唔識
問人又串串貢咁
答你又話人串你
仲要唔覺有問題

點解會覺有問題?
玩過覺得唔好玩,問下有咩好玩
你地又會話咁就叫寸,其實你地都好搞笑 好似驚死人踩到你地咁
明明已經話只係想知你地覺得好玩既原因
不過我都明遇到唔同睇法係會有啲難接受既

你咪繼續覺得我寸,無咪所謂

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我咪寫玩過ps同pc
幾時有講wii

咪就係證明我唔熟隻驚囉

撚下狗姐,見你之前串柒柒忍唔住

我都想知邊句寸

點樣吹大左?唔明
其實你地講既分屏係咩?

我都無話我好熟喎
所以先問你地
有咩問題?

自己乜鳩又唔識
問人又串串貢咁
答你又話人串你
仲要唔覺有問題

點解會覺有問題?
玩過覺得唔好玩,問下有咩好玩
你地又會話咁就叫寸,其實你地都好搞笑 好似驚死人踩到你地咁
明明已經話只係想知你地覺得好玩既原因
不過我都明遇到唔同睇法係會有啲難接受既

你咪繼續覺得我寸,無咪所謂

其實根本冇人care你點睇呢隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞