有冇人認同MH已經去唔返以往果種感覺

667 回覆
301 Like 70 Dislike

唔知有冇人同我差唔多感覺,
覺得任記出嘅野會極度益智化,合家歡加上簡易化

冇話唔好但個感覺已經同老任畫撚咗等號咁
唔知點解架喎

當然我自己都有部N3DS 講定先費事俾人插

啱呀 相反ps4已經同hardcore 深度劃上等號

唔係架屌我真係純分享架

咪鬼笑住起鋼啦

手提出名最易玩果集既係mhp3喎
留名
講真mhw 出ps4有party 一齊屌同面聯分別唔算太大

講真呢個年代仲邊有人會面聯打機

講真呢個年代仲邊有女會唔陪條仔玩ps4 又俾帽佢帶

黎緊個集仲係咪大怪鳥,雄火龍
[quote]嗱

唔知點解架喎

唔係架屌我真係純分享架

咪鬼笑住起鋼啦

某一族群對一d字眼上既運用係敏感d

例如 自己玩ps4

咁雙修應該算係邊個族群?
個撚個都連線求carry越級打裝梗係無frel啦
因為自己無努力過。
利申: PS2 單機玩家
其實最大改變係線上連機,易揾人左同大把人幫你刷裝,不過因為咁冇左d約成班fd一齊打既樂趣,成班朋友聚埋一齊,玩咩都開心啦!
[quote]嗱

唔知點解架喎

唔係架屌我真係純分享架

咪鬼笑住起鋼啦

某一族群對一d字眼上既運用係敏感d

例如 自己玩ps4

咁雙修應該算係邊個族群?

為enjoy而打機果類囉

打個機分享下意見only
意見都唔需要有骨咁起鋼嘅
簡易化合家歡唔係壞事吖,易上手幾好

又唔需要咁讀我心幫我講埋Ps4好有深度嘅

輕鬆分享啦大家都係年輕人
mhxx post個邊頭幾日大把hr1搵人carry上去
比人carry有咩樂趣可言?
打既又唔係你

宜家一個禮拜有三四晚都同fd係skype吹住水屠下龍幾開心
有番以前玩psp既感覺
最近個幾代愈黎愈花巧
無左以前個種斬龍既感覺

利伸 仲玩緊2g iOS 版
天上天下無雙刀
次次都見到人拎2g黎打飛機話 哇2g先好玩 難度高勁多囉

真係心諗2g一個水龍鐵山靠都真係好撚難既,啲怪下下都亞空間判定,G位掃3下就byebye,真係好撚好玩啊

乜撚野以前面連正好多,呢家無面聯?3ds mh3g果陣高登個個禮拜六日準時1點係金雞廿幾人上去
PSP果陣咪又係返到屋企用xlink網聯
而家好唔make sense,2g果陣4雙刀啪強走洗腳,人人15閃光丟足一場又好make sense咩

認真講,難度3g堅難好多,新手見到隻碎龍碌到氣都斷,G位碎龍又係勁煩,仲有隻經典DL白海龍,果陣係高登識左堆屠龍fd,出黎打左起碼三個禮拜六日先大家齊裝,有七成時間都係三貓完場

最憎人拎2g打飛機,PSP出既先係MH其他機出唔係正統MH無MH味道

真係心諗2g一個水龍鐵山靠都真係好撚難既,啲怪下下都亞空間判定,G位掃3下就byebye,真係好撚好玩啊

乜撚野以前面連正好多,呢家無面聯?3ds mh3g果陣高登個個禮拜六日準時1點係金雞廿幾人上去
而家好唔make sense,2g果陣4雙刀啪強走洗腳,人人15閃光丟足一場又好make sense咩

認真講,難度3g堅難好多,新手見到隻碎龍碌到氣都斷,G位碎龍又係勁煩,仲有隻經典DL白海龍,果陣係高登識左堆屠龍fd,出黎打左起碼三個禮拜六日先大家齊裝,有七成時間都係三貓完場

最憎人拎2g打飛機,PSP出既先係MH其他機出唔係正統MH無MH味道

人地話而家面聯已out
其實雙修咪即係背叛sony

通常講得2g最難最好玩果d都係剩係玩過psp既老番獵人
我唔信由psp一路打黎而家xx既會話所謂2g仲難過3g dl/4g 140/xx超特
mhxx post個邊頭幾日大把hr1搵人carry上去
比人carry有咩樂趣可言?
打既又唔係你

宜家一個禮拜有三四晚都同fd係skype吹住水屠下龍幾開心
有番以前玩psp既感覺

呢樣真, 其實慢慢玩仲好玩
成隻game最好玩既時期就係岩岩玩咩都冇既開荒期
由窮到要啪藥草去到慢慢有把綠斬唔再彈刀呢種轉變先最正
如果隔左幾代玩可以見到好多新怪/重製既舊怪就仲正
但可惜好多人只係抱住大腿急住做key任升hr咁趕都唔知為咩
打埋呢場要買彈,射哂
講真mhw 出ps4有party 一齊屌同面聯分別唔算太大

講真呢個年代仲邊有人會面聯打機

根本依家班學生大個左出黎做野少左時間
唔好話面聯啦
約出黎食個飯都難啦

見過有人打籃球中場休息拎部switch成班一齊玩,
亦都見過有人搭旅遊巴壞車坐埋一邊同個細路一齊玩switch

又係度吠
你個世界究竟發生過咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞