[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
有時真係唔係好明的建築物點起,之前唔整路佢都可以用到,呢加整極佢都有有條路比佢,的位好難擺得好

第一頁有教你點砌建築
咁好似話如果卡關,我係應該用道具來升級架車定係d零件呢?
其實分析架車有咩用?
點解我到70lv都未有北極站

同lvl無關,你要打主線打上去

早知一早打主線刷北極站

早知一早打主線刷北極站

唔打主線可以打咩升

刷到on 99 刷600萬
新手 880433589 求好友
有時真係唔係好明的建築物點起,之前唔整路佢都可以用到,呢加整極佢都有有條路比佢,的位好難擺得好

第一頁有教你點砌建築

得1-2座江戶城果陣圍住個城就得
但到有3座大野就成日擺錯位
或者你掟晒d大野去角落頭中間空4格出黎會睇得清楚好多,排順左再埋位

未熟遮住左果d位者,排多幾次就熟
咁好似話如果卡關,我係應該用道具來升級架車定係d零件呢?
其實分析架車有咩用?

零件
解析架車可以有研究資料

早知一早打主線刷北極站

唔打主線可以打咩升

有無拎比賽證谷同一場比賽?
新手 880433589 求好友

新手應該無咩老手會加
因為太多新手玩玩下棄左曬左老手個位
所以要努力升上lvl 60,如果你係雙藍珠將會好搶手好多人爭住add

早知一早打主線刷北極站

唔打主線可以打咩升

谷左韓國站

早知一早打主線刷北極站

唔打主線可以打咩升

谷左韓國站

咁繼續谷就ok
樓豬而家最高環境加乘去到幾多?我谷爆去到最盡係挨近四百左右

但整車好似同得二百左右差唔多、究竟D設計加乘有無效ga

382,應該唔過390

但整車好似同得二百左右差唔多、究竟D設計加乘有無效ga

差好遠啵

Btw,整車時,設計室要擺係最高環境boost個位度直到試車
有擺既話會成日出+12~+15
無擺既話多數出+6~8

淨計1階,lvl 1 整車
同埋我覺得我整唔到車上潛力500最大問題應該係3個建築未max lvl, 而家先lvl 11, 12, 11
試下升到lvl 15再整車,我估應該有大機會潛力上500
仲發多個post,成日想講都唔記得講

如果下次抽車,個車有流線型,一定要抽
跑短途用火箭起跑,長途就流線型
其他果d咩低速力距,撞擊,大型車,火箭頭鎚,全部無用
要用氮氣發動技能既車都可以唔用

主推薦兩樣:流線型/火箭起跑

車無e兩樣基本上唔洗抽
每架新車既初始三圍都可以無視
到你整車時已經係取決於你車手同建築加成
三圍一定係加速》入彎》高速

所以抽車時睇車技能就得,就算架車初始三圍係111定99,99,99,都已經無影響

車無e兩樣基本上唔洗抽

升唔升得過?

車無e兩樣基本上唔洗抽

升唔升得過?

好過GT古典

但如果有s級車就棄啦
出左新建築

無新車,仲以為會早3日有新車
北極應該夠刷到100有突 一日升一級3日由50升到95, 冇車先停

其實刷得高lvl無著數
到你打普通大獎賽或者超大獎賽時你就會知低lvl有幾重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞