[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
有1200gp買江戶城定新出果個水族箱
呢部車勁得驚人,s級全地形岩用

我搵唔到的幣

我搵唔到的幣

唔會搵唔到,條條路無論限時賽定係對戰都有

我搵唔到的幣

而家要睇住佢跑
有人換左建築未?

我搵唔到的幣

而家要睇住佢跑

迫人望

我搵唔到的幣

而家要睇住佢跑

迫人望

好快儲夠金幣換晒三樣野,之後可以唔望

佔一格唔使升加廿七
箱庭都市都幾好玩
好似又有新活動啵,有冇巴打知玩乜呢?

啱啱好似lag lag地..
仲有冇人玩緊
hea玩緊
新手玩緊
新手
我未睇呢個post之前啲香蕉亂咁用曬

我想知除咗儲fans之外點拎(fans都幾難儲
佢有個sponsor係送蕉嘅,但係我拎完第一次之後就無反應(條bar儲滿曬
應該點樣先trigger到sponsor
利申得27 lv
2星賽道都難破,2星gp未過
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞