[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
好似中垃圾

巴打伏已中

呢隻換走油王好唔好?

呢隻換走油王好唔好?

國王
如果想刷獎章,樓主同巴打們建議晉級邊個站?暫時我玩到芬蘭站,前面最多拎倒60章一個場,之後嘅場有冇更多章?有嘅我繼續升住難波先

點解個個都難波既

應該得我咁玩
上面d難波post 都係我呀
我揀難波係因為道路賽、最低lv 嘅場
之後先知係伏

低級都要盡量搵有用嘅場晉級
一係搵獎章場
一係搵有用升級材料場
難波得鞋同鉛筆,30經一支屌佢老母
重有白雞強

中bug
跑左兩圈先計跑完
可能因為臨衝線去左睇wtsapp
雙渦輪玩到我冇哂油卡緊關
要係咁整垃圾車尾賺經

呢隻換走油王好唔好?

國王

呢隻技術太低
油王肌力都上到700
好懷疑飄移究竟有冇快左
個effect就好似勁,實際唔知快唔快得過普通過彎
好懷疑飄移究竟有冇快左

目測要部車過灣近接九百以上先發揮到出黎,因為轉灣性能差就提前減速唔識飄移鳥

呢隻換走油王好唔好?

國王

呢隻技術太低
油王肌力都上到700

你呢隻仲衰過我果隻,我果隻起碼都仲有四百幾技術
我想問我之前抽到部相樸車,但因為唔識玩而升左佢lv,結果得個100潛,我想問如果我賣咗係咪就會無左架車?定係可以比我重新整返架新,好似個的橋跑車咁?
我想問我之前抽到部相樸車,但因為唔識玩而升左佢lv,結果得個100潛,我想問如果我賣咗係咪就會無左架車?定係可以比我重新整返架新,好似個的橋跑車咁?

一賣左就消失
分析佢會變返盒模型
隊人勁啲再整過

呢隻換走油王好唔好?

國王

呢隻技術太低
油王肌力都上到700

屌隻國王唔見左啦。。。
呢家場場過灣都係40-60。。。
呢家唔知等幾耐先有國王。。。
俾研究資料買速度,加速同空氣動力果三間野,唔洗起路都有效?
仲有咩建築係唔洗起路
好懷疑飄移究竟有冇快左

目測要部車過灣近接九百以上先發揮到出黎,因為轉灣性能差就提前減速唔識飄移鳥

車加煞車碟,咁就可以入彎前果下先煞車
出左埠,所以回post次數會大減,e段時間靠你地啦
俾研究資料買速度,加速同空氣動力果三間野,唔洗起路都有效?
仲有咩建築係唔洗起路

唔清楚,多數連埋路

呢隻換走油王好唔好?

國王

呢隻技術太低
油王肌力都上到700

屌隻國王唔見左啦。。。

我多數120-140km入彎,葉助仁
飄移可以完全唔減速咁入
如果想刷獎章,樓主同巴打們建議晉級邊個站?暫時我玩到芬蘭站,前面最多拎倒60章一個場,之後嘅場有冇更多章?有嘅我繼續升住難波先

點解個個都難波既

應該得我咁玩
上面d難波post 都係我呀
我揀難波係因為道路賽、最低lv 嘅場
之後先知係伏

低級都要盡量搵有用嘅場晉級
一係搵獎章場
一係搵有用升級材料場
難波得鞋同鉛筆,30經一支屌佢老母
重有白雞強

難波D fans獎勵全垃圾

呢隻換走油王好唔好?

國王

呢隻技術太低
油王肌力都上到700

屌隻國王唔見左啦。。。

我多數120-140km入彎,葉助仁
飄移可以完全唔減速咁入

用左煞車碟?
拉麵店係咪勁過江戶城?
我見貴300gp
屌你大獎賽尾二果場crash app結果變退出
哂撚哂我d油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞