[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
其實點解唔谷猩猩G站,要谷北極站,起完兩座大江戶城,之後用的GP起的咩
其實點解唔谷猩猩G站,要谷北極站,起完兩座大江戶城,之後用的GP起的咩

2個其中一個都得,錢黎講差唔係太多 (猩猩>北極),
不過因為中後期你都會缺研究資料
但你唔會缺5gp (每日睇5段片都已經5gp)
而且北極用得少油,所以好多老手都揀北極

上面POST左有咩技能既車要抽,如果出時記住抽啦

抽左一抽400GP
中新手果架橋跑車
真係嬲到想棄驚

hmm..考眼界既野
隻驚算好,你揀得中金箱就有,同埋400gp果抽金鍊多過銀鍊,咁都唔中就無計

出黎果下好多金錬嫁
可惜運既野
Btw RR低盤好唔好用?
見佢好多地形都唔得

只有awd可以用

新手未有awd
依加都係用緊FR

我lvl 41前都係用初始果隻驅動,除左awd,其他無用

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢
依加卡左係考國際B級牌果到

車廢就升技師升lvl升整, 大概lvl 50前已經出哂d a級技師同車手

上面POST左有咩技能既車要抽,如果出時記住抽啦

抽左一抽400GP
中新手果架橋跑車
真係嬲到想棄驚

hmm..考眼界既野
隻驚算好,你揀得中金箱就有,同埋400gp果抽金鍊多過銀鍊,咁都唔中就無計

出黎果下好多金錬嫁
可惜運既野
見佢好多地形都唔得

只有awd可以用

新手未有awd
依加都係用緊FR

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢

車廢就升技師升lvl再整, 大概lvl 50前已經出哂d a級技師同車手

你有勁技師既話,整車潛力低極有個譜,起碼比你通過第一週目
同埋車慢係因為你無升零件, 零件>>車

出黎果下好多金錬嫁
可惜運既野
見佢好多地形都唔得

只有awd可以用

新手未有awd
依加都係用緊FR

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢

車廢就升技師升lvl再整, 大概lvl 50前已經出哂d a級技師同車手

依加都係用緊依條友
技術太低 升佢都加唔多

出黎果下好多金錬嫁
可惜運既野
見佢好多地形都唔得

只有awd可以用

新手未有awd
依加都係用緊FR

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢

依加都係用緊依條友
技術太低 升佢都加唔多

李大山廢的

新手未有awd
依加都係用緊FR

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢

依加都係用緊依條友
技術太低 升佢都加唔多

李大山廢的

我仲未出其他
岩岩收左隻馬進

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢

依加都係用緊依條友
技術太低 升佢都加唔多

李大山廢的

我仲未出其他
岩岩收左隻馬進

胡進

揾攝影師影相都有5gp

盡咗力

唔錯了,
不過比我揀我會將博物館同個製車工廠掉位
果個夾位應該多過比樹圍

因為我無錢,我直頭續約唔夠錢,焗住要用的gp比錢

D售賣機垃圾蒞
不如搵幾場幾十萬對戰去輸重好
長遠就level up 比賽,難波呢個最平嘅垃圾場,用一個月,每日升,都可以每場百幾萬
而家我升到30th,15星,贏唔倒
升到100lv 之後贏冠軍啲經都好似唔郁咁

盡咗力

唔錯了,
果個夾位應該多過比樹圍

D售賣機垃圾蒞
長遠就level up 比賽,難波呢個最平嘅垃圾場,用一個月,每日升,都可以每場百幾萬

係嬴有百幾萬定輸左都有百幾萬??

出黎果下好多金錬嫁
可惜運既野
見佢好多地形都唔得

只有awd可以用

新手未有awd
依加都係用緊FR

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢

依加都係用緊依條友
技術太低 升佢都加唔多

李大山廢的

胡進都可以扔架啦,無咩用

揾攝影師影相都有5gp

所以北極站係最抵升,除非你唔缺研究資料

FF? 一開始啲車勁慢
啲技師又廢

依加都係用緊依條友
技術太低 升佢都加唔多

李大山廢的

胡進都可以扔架啦,無咩用

等我出到下隻有用既先扔啦

所以lvl 60-100期間好打大獎賽,有幾多過幾多
易升lvl滿油再打下場

lvl 100後再慢慢刷大獎賽,加埋限時任,對戰任刷雞糧,又要升鑽油台
缺油會令你做少好多野

我主要整車果隊d人
伊可內 (設計)a級
雙星光 (試跑)a級
增田增苦 b級
梅斯佩克塔 a級
梁衛家 a級
王圓滿 (谷技術) b 級
陳文 (風洞) a級

可以用既a級技師
琳達克拉克
雷歐魯特
西格瑪律

我主要整車果隊d人
伊可內 (設計)a級
雙星光 (試跑)a級
增田增苦 b級
梅斯佩克塔 a級
梁衛家 a級
陳文 (風洞) a級

可以用既a級技師
琳達克拉克
雷歐魯特
西格瑪律

見到e批人就招募入你整車果隊啦

易升lvl滿油再打下場

lvl 100後再慢慢刷大獎賽,加埋限時任,對戰任刷雞糧,又要升鑽油台
缺油會令你做少好多野

9玩上100lv 了
研究緊啲6日嘢
慢慢玩

雞糧除左生蛋之外有冇咩用
已經升齊一set +99零件

我主要整車果隊d人
伊可內 (設計)a級
雙星光 (試跑)a級
增田增苦 b級
梅斯佩克塔 a級
梁衛家 a級
陳文 (風洞) a級

可以用既a級技師
琳達克拉克
雷歐魯特
西格瑪律

見到e批人就招募入你整車果隊啦

我有上巴哈個技師表睇住黎招人阿
但可惜仲未遇到

易升lvl滿油再打下場

缺油會令你做少好多野

9玩上100lv 了
研究緊啲6日嘢
慢慢玩

雞糧除左生蛋之外有冇咩用
已經升齊一set +99零件

Lvl 99之後仲有啵
去到唔知lvl 150定160

盡咗力

唔錯了,
果個夾位應該多過比樹圍

D售賣機垃圾蒞

贏有百幾萬咪即係輸有百幾萬
最後兩名獎金= 第一*0.9

盡咗力

唔錯了,
果個夾位應該多過比樹圍

D售賣機垃圾蒞

贏有百幾萬咪即係輸有百幾萬
最後兩名獎金= 第一*0.9

明了,難波e個場最尾兩名d獎金%分配係咁

咁抵你每場過百萬
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞