[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
之前玩過
佢個抽野機率唔高
無限抽野修改版本
抽過1000架車, 得10個S

now update左新version好似無大陸仔整修改版了

對戰D 250萬角色就係黎自ed大陸修改狗

係咪ga啦
不過我玩到中段先開個修改版抽下野過下癮
個陣限量s車有個開升壓渦個陣飛上天, 幾正ge
之後唔玩了, 始終覺得第1代好玩d
同埋轉左去玩戰棋game

平時你其他車耐久跑到25%下,有咩變化,再諗下你抽到e架車特性

我岩岩琴日玩

即係架車好易爛?

平時25以下會減速
呢架係加速,即係唔怕低耐久,但要小心爆炸

爆炸

未試過
車手會唔會死左

車手冇事
0%會爆,你可以整架垃圾車跑幾場去爆下,爆左嘅車一定要用研究資料整,所以唔好比佢爆

咁我呢架車到底好定唔好

理解能力係咪真係咁低

即係都幾好,只係要小心爆

我岩岩琴日玩

即係架車好易爛?

平時25以下會減速

爆炸

未試過
車手會唔會死左

車手冇事
0%會爆,你可以整架垃圾車跑幾場去爆下,爆左嘅車一定要用研究資料整,所以唔好比佢爆

咁我呢架車到底好定唔好

理解能力係咪真係咁低

即係都幾好,只係要小心爆

唔該你

平時你其他車耐久跑到25%下,有咩變化,再諗下你抽到e架車特性

我岩岩琴日玩

即係架車好易爛?

平時25以下會減速

爆炸

未試過
車手會唔會死左

車手冇事

咁我呢架車到底好定唔好

理解能力係咪真係咁低

係阿

新手唔熟咪問多幾句喔
點解你地咁多建設所
我79lv都係得3個。。。
點解你地咁多建設所

Haha
點解你地咁多建設所

Haha

你碌上去睇下我有幾多先
點解你地咁多建設所

Haha

你碌上去睇下我有幾多先

我haha既原因原來又係打出黎無人睇
如果仲有機會開post 4既話,d心得,列表我唔會再post

反正打同唔打都無咩分別

新手開頭唔識玩由佢棄算,反正有心玩都會自己搵攻略

頭9其開完個post 得閒post下車數值,人數值,建築群就算

只係適用於設計風洞試跑果3步度
中間時間果d加成就係聽天由命,無得返轉頭改

意思係咪係個個位個到見唔啱就退出?因為我係設計見佢唔係重心句就已經退出,入返去已經繼續緊

意思係咪係個個位個到見唔啱就退出?因為我係設計見佢唔係重心句就已經退出,入返去已經繼續緊

正常唔會
個設計步驟,你退出左再入返驚時,應該係成team變返待機狀態
可以試下直接kill apps再入驚
如果仲有機會開post 4既話,d心得,列表我唔會再post

反正打同唔打都無咩分別

頭9其開完個post 得閒post下車數值,人數值,建築群就算

我都覺得可以摺埋唔駛開

反正打同唔打都無咩分別

我都覺得可以摺埋唔駛開

系,開完個post都係多左你ed傻鳩,塞到埋你碟都唔識打開口食
仲要中文字都唔識多隻,講到咁白仲要問人好定唔好
教個弱智打機仲易過教你

我整極都係44x,連450都唔過

我同你係咪講緊同一隻game

日本仔整到500,但我完全整唔到,最勁果架就係我第一架整果架,之後果d愈整愈廢

係咪要好似另外一個巴打咁升到120lv訓練班友突破上去

我都唔知,但整果個日本仔lvl 140

好似開發夠2千2 就整到500潛

2400開發力都係得461潛力
應該好似之前有位巴打講,開發力到達某上限,再高都唔會再計算

點有2400
我成team人full左無得升得1900喳

反正打同唔打都無咩分別

我都覺得可以摺埋唔駛開

系,開完個post都係多左你ed傻鳩,塞到埋你碟都唔識打開口食
仲要中文字都唔識多隻,講到咁白仲要問人好定唔好
教個弱智打機仲易過教你

系你老尾

btw,樓豬你唔好再答佢地啦,無視算啦
同埋樓豬喺邊到睇日本仔整車
同埋樓豬喺邊到睇日本仔整車

2ch

我同你係咪講緊同一隻game

日本仔整到500,但我完全整唔到,最勁果架就係我第一架整果架,之後果d愈整愈廢

係咪要好似另外一個巴打咁升到120lv訓練班友突破上去

我都唔知,但整果個日本仔lvl 140

好似開發夠2千2 就整到500潛

2400開發力都係得461潛力
應該好似之前有位巴打講,開發力到達某上限,再高都唔會再計算

點有2400
我成team人full左無得升得1900喳

加油團lvl 9,谷技術,全體狀態好~很好
唔答既無視就得啦
唔洗燥底
就當有人幫你推post
呢啲細game都開到3已經好勁
唔好諗住大家有好多野可以發表
可以講既都俾你講晒
月面訓練係咪有bug
次次禁完都死app
月面訓練係咪有bug
次次禁完都死app

$1講過有同樣問題。所以應該係用唔到
我終於明點解中哂重心句但數值都可以相差咁遠了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞