[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
仆街抽parts 見有彩箱仲以為終於有正零件用,點知俾個富士山我

正野黎,38環境,差唔多等於一個1200擺設一樣

用兩個1200 加個kairo 像都差唔多包圍哂起車啲野?
冇嗰啲高級零件差好遠
整左5部個潛力都係26幾,點上都上唔到,究竟係設施定係啲人唔夠

設施max左未? 技師尾三項技能max左未

兩樣都未,我想問你講個三項技能,係會隊人定係負責整車嗰三個人?

緊係成隊人
仆街抽parts 見有彩箱仲以為終於有正零件用,點知俾個富士山我

冇嗰啲高級零件差好遠

除左整車,你有好多野都需要加成架,ed建築寧濫勿缺

原來有啲人有三招技

大陸d修改狗

iphone app store 下載喎
啫係大陸仔 hack 入kairosoft 度改?

原來有啲人有三招技

大陸d修改狗

無修改都有d人有3個技, 但d技廢廢地
不過勁角色都係2個技ga啦
飄移, 逃跑(被人超車會發動加速)

原來有啲人有三招技

大陸d修改狗

成長b車手 - 夏柑吉
主畫面只顯面 1.增福, 2. 夜行性
click入去升技個畫面, 會show埋3. 末腳
賽車升級証係咪升北極賽?

原來有啲人有三招技

大陸d修改狗

個怕冷怕熱體質,你唔覺有問題咩

原來有啲人有三招技

大陸d修改狗

成長b車手 - 夏柑吉
主畫面只顯面 1.增福, 2. 夜行性
click入去升技個畫面, 會show埋3. 末腳

夏甘吉who來??
應該真係了,如果講到appstore下載,又見到3台

我以為係大陸d修改狗,佢地自己有隻板本,修改哂d人既技能,其中一個見到有臨門一腳+開場衝刺
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=3675801

之前架蒸氣開羅君S車真係幾勁下
全地形+雙渦輪
玩咗咁耐,就嚟100lV,今日第一次收到100Gp,不過唔知仲有冇第二次
其實有無人會睇晒的廣告?

唔會睇

因為我一直都無收到推播,我係一個一個廣告睇的GP返黎

真係唔清楚點解收唔到,總之佢有新車抽, 某架車既抽獎期就黎完,有新建築抽, 佢就會有廣播通知叫我點擊入去拎gp

上面見你話每個鐘都入去,而家少禁入去,但以前成日禁都會有得收,係驚入面都會照派比你

我之前都係收唔到
應該岩岩裝game時問你收唔收通知
禁左唔通知改返設定都唔會有通知
解決辦法 搵另外iphone ipad 移save
del game 重裝時禁通知
我就是成功的例子

冇嗰啲高級零件差好遠

我抽馬騮溫泉炸屌
想要富士山

冇嗰啲高級零件差好遠

我抽馬騮溫泉炸屌
想要富士山

最近3次10連道具都冇金

抽道具cut中金鏈真係唔易 (得1條)
抽車易好多
咁多位bro用緊咩車咩道具
貼圖share下
其實個個咩動能回收系統係點用?幾時用,佢寫出灣用,我用左又無分別
其實個個咩動能回收系統係點用?幾時用,佢寫出灣用,我用左又無分別

係咪計時排位賽加高幾分個d呀?

係咪計時排位賽加高幾分個d呀?

No

比賽緊果時可以用果個閃電icon

暫時睇好微作用,但有好過無,特別係打牌照賽幾有用
其實有無人會睇晒的廣告?

唔會睇

因為我一直都無收到推播,我係一個一個廣告睇的GP返黎

真係唔清楚點解收唔到,總之佢有新車抽, 某架車既抽獎期就黎完,有新建築抽, 佢就會有廣播通知叫我點擊入去拎gp

上面見你話每個鐘都入去,而家少禁入去,但以前成日禁都會有得收,係驚入面都會照派比你

我之前都係收唔到
應該岩岩裝game時問你收唔收通知
禁左唔通知改返設定都唔會有通知
解決辦法 搵另外iphone ipad 移save
del game 重裝時禁通知
我就是成功的例子

玩咗咁耐,就嚟100lV,今日第一次收到100Gp,不過唔知仲有冇第二次

收第一次就會有第二第三次
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=3675801

全地形+雙渦輪

E架係唔錯,以前好鍾意

但高排位果班都係用熊仔車

全地形+雙渦輪

E架係唔錯,以前好鍾意

火箭起跑同手動開硝化加速比, 邊個快D?

全地形+雙渦輪

E架係唔錯,以前好鍾意

火箭起跑同手動開硝化加速比, 邊個快D?

N2O加速勁d,可以加好長都得,eg蒸氣開羅君
但n2o有限
火箭起跑就係每次必發動,唔洗用n2o
各有各好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞