[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
其實有冇話車嘅潛力佢都幾多就可以收手唔整?因為你地話主要升零件唔好升車,咁有冇話幾時先好升架車

250最少,可以上300,我460,有日本仔500

潛力咩黎?
邊度睇?
點升?

冇得升
只可以拆車再整,但有機會升跌

lv120 有裝零件用幾多油?

要睇跑幾遠喎

難波3km
其實有冇話車嘅潛力佢都幾多就可以收手唔整?因為你地話主要升零件唔好升車,咁有冇話幾時先好升架車

250最少,可以上300,我460,有日本仔500

整左三次都二百六十頭 用彩氣先二百六十五
所以......個潛力邊度睇?
所以......個潛力邊度睇?

O 見到了, sor
你地整車都係等金氣+狀態好先整?
有無巴打試過用GP抽零件?
會唔會抽到勁d既零件?
例如唔抽唔會得到既零件或者一抽已經係+3/+4既零件?

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦
會唔會抽到勁d既零件?

無限抽野hack版:
勁ge零件(雙重boost, carbon剎車, etc) 同s車唔係咁易抽ga

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

整奶有咩用
金氣之上仲有彩氣!?
會唔會抽到勁d既零件?

無限抽野hack版:
勁ge零件(雙重boost, carbon剎車, etc) 同s車唔係咁易抽ga

+2就見過, +3真係未出過
唔好學我幾個月前玩hack版
因為一玩左半日, 就唔會再想玩隻game

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

整奶有咩用
金氣之上仲有彩氣!?

比奶人飲就會升狀態
最高係有彩氣,一定要炒氣氛

我想表達ge係, 有咩車就玩咩車
唔好追求s 車 / parts
單機game無所謂啦, 開心play

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

整奶有咩用
金氣之上仲有彩氣!?

比奶人飲就會升狀態

有d心動想玩返隻game XD

同埋d賽道升星個d証點拎

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

整奶有咩用
金氣之上仲有彩氣!?

比奶人飲就會升狀態

有d心動想玩返隻game XD

同埋d賽道升星個d証點拎

升級證係fans 禮物,隨機出,每日最多一張
終於有美國車,不過有排改良先用得

都係既,我見買完第二個江戶城仲有淨GP,所以諗下抽野好唔好

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

架飛機飛上天其實無乜用
310可以提高accelaration呢D先叫有用

架飛機飛上天其實無乜用
310可以提高accelaration呢D先叫有用

棄game前我見有架開硝化boost飛天覺得好型,
now個架唔開硝化都飛天

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

去贊助嗰度慢慢拎嫁炸,拎完就冇

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

哦...咁我拎左,我自為可以自製

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

我攻係覺得個吉樽會有用

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

我攻係覺得個吉樽會有用

無用,飲完就可以扔
抽中警車,我想要310呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞