[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
你地整車都係等金氣+狀態好先整?

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

去贊助嗰度慢慢拎嫁炸,拎完就冇

哦...咁我拎左,我自為可以自製

我攻係覺得個吉樽會有用

無用,飲完就可以扔

I mean 可能出個system 可以用樽整番奶
不過而家似乎唔會有
抽中警車,我想要310呀

我幾鐘意e架車,幾型

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

我攻係覺得個吉樽會有用

無用,飲完就可以扔

不過而家似乎唔會有

唔會呀,睇返wiki好多野都定好哂

請問點樣整到奶?

我攻係覺得個吉樽會有用

無用,飲完就可以扔

不過而家似乎唔會有

this system suck

我攻係覺得個吉樽會有用

無用,飲完就可以扔

不過而家似乎唔會有

this system suck

其實算完善
如果整到奶時刻比你d人狀態上升,咁就失平衡了

你可以整奶,之後等氣
咁咪可以唔洗等狀態
Btw 彩氣啦

請問點樣整到奶?

我攻係覺得個吉樽會有用

無用,飲完就可以扔

不過而家似乎唔會有

where is wiki?
Page 1 唔覺有
抽中警車,我想要310呀

我幾鐘意e架車,幾型

主要係我已經有公路狼神,我又無公路車,未抽到狼神之前都覺得警車好型,不過冇理由又改警車架
要中s車ge機率係.......
抽最貴ge: 大概70-100架先中1架

一切都係運氣

一切都係運氣

邊係呀

舊帳6中2s
新帳5抽中2s

單抽

一切都係運氣

邊係呀

舊帳6中2s
新帳5抽中2s

單抽

你好運ma
我呢d hack版抽成3000部做統計得出ge結論就係咁

一切都係運氣

邊係呀

舊帳6中2s
新帳5抽中2s

單抽

你好運ma

唔好成日提hack板啦
你由入黎到而家提左自己好多次hack板
玩hack板好威咩
正正經經玩唔得係要不停講hack板,又話自己無玩想玩返,好啦,但你一方面話叫人唔好玩hack板,玩半日會厭,另一方面成日係回覆不停提hack板點點點好似想導人玩hack板咁,係咁抗拒hack板唔明你點解要成日提,自己知咪算,好似要講到比全世界都知有hack板咁

一切都係運氣

邊係呀

舊帳6中2s
新帳5抽中2s

單抽

你好運ma

唔好成日提hack板啦
你由入黎到而家提左自己好多次hack板
玩hack板好威咩

想話你運氣好only
now正常玩緊
月面訓練今日更新左都係用唔到

我用到啵

我用到啵

X2,用到了

我用到啵

X2,用到了

唔得喎
仆街抽parts 見有彩箱仲以為終於有正零件用,點知俾個富士山我
整左5部個潛力都係26幾,點上都上唔到,究竟係設施定係啲人唔夠
仆街抽parts 見有彩箱仲以為終於有正零件用,點知俾個富士山我

正野黎,38環境,差唔多等於一個1200擺設一樣
整左5部個潛力都係26幾,點上都上唔到,究竟係設施定係啲人唔夠

設施max左未? 技師尾三項技能max左未

原來有啲人有三招技

原來有啲人有三招技

大陸d修改狗

設施max左未? 技師尾三項技能max左未

兩樣都未,我想問你講個三項技能,係會隊人定係負責整車嗰三個人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞