[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
同埋我唔知猩猩島30th幾多錢,如果500萬既話,其實都差唔多
明了,難波e個場最尾兩名d獎金%分配係咁

咁抵你每場過百萬

所以我on99咁錯有錯著
有時d車解析想升咪掉d零件跑下,唔小心拎高左名次就有賺
就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

真係好好搵,我要打到500萬先可以有100萬一場..而100萬一場時已經唔知係第幾個晉級

其實正常猩猩島北極如果唔一味谷上去,岩岩夠拎第一仲賺得多 又慳時間

拎第一意味你架車用油要用得多
人地可能用200油就有100萬,你要幾萬油先有十幾萬

每場280酒
我兩架車都係轎車1lv 裝加經加分析
補圖

咁我谷難,我北極先啱啱係2

谷啦,d獎金咁好分,心得要改了
明了,難波e個場最尾兩名d獎金%分配係咁

咁抵你每場過百萬

所以我on99咁錯有錯著
有時d車解析想升咪掉d零件跑下,唔小心拎高左名次就有賺
就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

真係好好搵,我要打到500萬先可以有100萬一場..而100萬一場時已經唔知係第幾個晉級

其實正常猩猩島北極如果唔一味谷上去,岩岩夠拎第一仲賺得多 又慳時間

拎第一意味你架車用油要用得多
人地可能用200油就有100萬,你要幾萬油先有十幾萬

每場280酒
我兩架車都係轎車1lv 裝加經加分析
補圖

第一都係得160萬
而你160萬已經唔夠打
難為我打140萬仲贏緊十秒
如果我缺錢我都會升難波
新手可以學野

吹咩
因為我d設計場、風洞場個d由5lv一路level up,中間冇得用,d車嘅能力一直停留 而家level up緊12,有排等 搞到打唔贏,好似係
我趁呢個時候停左兩個研究資料嘅升級,暫時11lv,不斷幫3 隻野升特技,終於升左9lv設計師 但都係覺得廢廢地,因為冇左下面3個技,遲d試下3個技能影響大唔大先
一開始4個站都係最後兩名0.9
以上應該都係0.2
如果未開始升既,咪睇下4個站邊個既fans gift / prize 最有用
一樣咁廢就睇距離,最短枥木,尾3個場
一開始4個站都係最後兩名0.9
以上應該都係0.2
如果未開始升既,咪睇下4個站邊個既fans gift / prize 最有用
一樣咁廢就睇距離,最短枥木,尾3個場

之前升到8 仲差20日

之前因爲枥木短都升過

真係做油王, 200萬油,仲有2個油筒未升完
應該過220萬油
唔缺錢,繼續升猩猩島,想睇下打到咩位唔夠打,而家15th, 19粒星,唔開爆氣贏緊11秒
屌 炒左個人成個鐘都未出

一個鐘reset一次

一個鐘reset一次

佢岩岩仲要刪埋我隻技師 明明草緊錢買返佢

攪掂,高速要再加成了

一個鐘reset一次

總之最後會返黎,睇下幾時者,我試過最耐4個鐘,中間果4個鐘請哂可以請果d再炒哂佢,方便佢reset時大機會出返想要果個技師,有時你唔請佢list有既人,下個鐘又會係果批人無變過
同埋今晚出新車,希望出流線型

一個鐘reset一次

總之最後會返黎,睇下幾時者,我試過最耐4個鐘,中間果4個鐘請哂可以請果d再炒哂佢,方便佢reset時大機會出返想要果個技師,有時你唔請佢list有既人,下個鐘又會係果批人無變過

新手無咁多錢
Btw仲等緊
唉 想重山
啲進階卷亂咁升
又拎左800GP抽車,但出垃圾
唉 想重山
啲進階卷亂咁升
又拎左800GP抽車,但出垃圾

重玩
新玩求加好友
新ac抽中kairo君馬達
但部野好似好易爆
但部野好似好易爆

加爆耐久會有200耐久,到時就好耐玩
但部野好似好易爆

不過抽中左果部野唔洗重玩啦
都算好野黎,愈低耐久愈跑得
但部野好似好易爆

不過抽中左果部野唔洗重玩啦

係阿 新手送果一抽中
真係個天都迫我重玩
咁重玩啦,重玩有心玩好快升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞