[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
其實有無人會睇晒的廣告?

唔會睇

因為我一直都無收到推播,我係一個一個廣告睇的GP返黎

真係唔清楚點解收唔到,總之佢有新車抽, 某架車既抽獎期就黎完,有新建築抽, 佢就會有廣播通知叫我點擊入去拎gp

上面見你話每個鐘都入去,而家少禁入去,但以前成日禁都會有得收,係驚入面都會照派比你
Pish
真心問kairo君馬達呢架車點?有咩好有咩唔好?

唔好係你要升耐久,唔升耐久架車容易去到0%時爆炸升爆左耐久有21x,就無咩問題了,而且愈企耐久愈強

唔好係你要升耐久,唔升耐久架車容易去到0%時爆炸升爆左耐久有21x,就無咩問題了,而且愈低耐久愈強

唔好係你要升耐久,唔升耐久架車容易去到0%時爆炸升爆左耐久有21x,就無咩問題了,而且愈低耐久愈強

耐久點升?同埋d比賽進級證應該用係邊條賽道
依家27lv

依家27lv

難波

耐久係tune car果度升

依家27lv

難波

耐久係tune car果度升

Thanks allin仔
Push
無玩幾個月, 有無全s車圖鑒? miss左好多車無抽到
now最好用ge s車係邊架?
now限定s車有架識飛, 咁d地形相性係咪唔洗再理? -50%冰地出公路車飛上天ok?
無玩幾個月, 有無全s車圖鑒? miss左好多車無抽到
now最好用ge s車係邊架?
now限定s車有架識飛, 咁d地形相性係咪唔洗再理? -50%冰地出公路車飛上天ok?

Grand Prix story 2 wiki

下面果題唔清楚,無果架車😂
咁零件方面應該係將佢地upgrade定直接換新?

2抽都係中獅子車 好伏
贏在個大師賽,夠GP一抽,就比我女人抽一次,點知中架E車
Lecture 冇野做玩大獎賽
見冇油就刷lv
刷到咁
見冇油就刷lv
刷到咁

太多垃圾?

考眼界再考運
見冇油就刷lv
刷到咁

點刷油?
見冇油就刷lv
刷到咁

太多垃圾?

垃圾成千
億幾錢
見冇油就刷lv
刷到咁

太多垃圾?

垃圾成千
億幾錢

我差唔多100lV,我都係唔夠錢

考眼界再考運

我已經冇得收通知,的GP對我來講好矜貴,差啲想發脾氣

考眼界再考運

我已經冇得收通知,的GP對我來講好矜貴,差啲想發脾氣

唔比你女人抽咪得
見冇油就刷lv
刷到咁

太多垃圾?

垃圾成千
億幾錢

去到我e個位追求高潛力車多過追求錢
見冇油就刷lv
刷到咁

點刷到咁多野?
刷料升車用?
結論:
個飛天車, 都係要睇地形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞