[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
想整架500潛力既車,但班垃圾仲係狀態糟糕

只整過240
bro最高幾多

未抽過道具,諗住抽下道具,用左100gp黎試下抽,點知中垃圾中嘅垃圾,我的零件已經大部分係+2,我想問係咪除左抽,就無得上

0 合 0 ->+1
+1 合 +1 ->+2
+2 合 +2 ->+3
+3 合 +3 ->+4

+4同+3 ge分別就係同樣GE數值,
+4 ge lv低d, 可以比你升爆lv120加多d能力
(道具同車都係咁, 即係車要8架同款先上到+4...... )

真正勁ge parts係個 "lv" 字係彩虹色
e.g. 有件升壓渦係低速同高速都會噴火加速,
普通個d (可以自己升下parts合到出黎)只有其一

parts 分別有:
彩虹lv字 > 藍lv字 > 普通lv字

點解的parts兩個都係+2 99lv,但係佢話上限,我合唔到變+3?

咁係乜乜進化技術+1 +2 +3個的,定乜乜上限提升?
如果係乜乜進化技術,我係咪直接skip左+1+2,直接研究+3 ?

進化, 唔關你件野幾LV
只係你要有同一件parts / 車, 同一進化段數
e.g 兩件same parts+2 => +3

我估可以跳級,但未試過
因為我件野升到99lv,唔想再儲蛋,就要慢慢進化上去
但如果你直接研究+3,佢好似會比你買+2自拍買兩粒合3
自己買

只整過240
bro最高幾多

貼張圖望望你架跑子

真係唔知點整先上到咁高
3個建都LV14, 再加大江戶城+kario像圍住?

只整過240
bro最高幾多

貼張圖望望你架跑車

真係唔知點整先上到咁高
3個建都LV14, 再加大江戶城+kario像圍住?
有次整車個陣無聊click入去, 見到架車400幾, 心諗正呀
最後完成再望真d........減左一半, 得返200
真正潛力得200
有次整車個陣無聊click入去, 見到架車400幾, 心諗正呀
最後完成再望真d........減左一半, 得返200
真正潛力得200

475 嘩
我隻elf得340
終於打到12.5* 大獎賽, 第1場拎得第2
請問係咪大部份野14LV就爆?油筒14LV個制灰左冇得升
請問係咪大部份野14LV就爆?油筒14LV個制灰左冇得升

未抽過道具,諗住抽下道具,用左100gp黎試下抽,點知中垃圾中嘅垃圾,我的零件已經大部分係+2,我想問係咪除左抽,就無得上

0 合 0 ->+1

(道具同車都係咁, 即係車要8架同款先上到+4...... )

parts 分別有:

點解的parts兩個都係+2 99lv,但係佢話上限,我合唔到變+3?

如果係乜乜進化技術,我係咪直接skip左+1+2,直接研究+3 ?

我估可以跳級,但未試過

咁會唔會用白色parts仲好?起碼有得+上去
抽件彩+0又升唔到

睇你咩parts啦
同一件野, +高d就能力高d
都係拎唔到qualification cert...
而家啲2.5m 唔見哂,唔夠錢用

努力刷啦
鳩撞就得
入高級挑戰狂輸
收禮物就會刷倒
一日最多一張

努力刷啦
鳩撞就得
入高級挑戰狂輸
收禮物就會刷倒
一日最多一張

屌係喎,完全唔記得左啲禮物
上次一禁拎左成千個item, end up 由佢地自己消失
大陸搞埋晒D打擊侵權
tgbus 論壇d攻略post無晒

btw, 搵多左個wiki, d資料極齊全
如果有下個post ge話可以放埋入page 1
http://kairosoft.wikia.com/wiki/Grand_Prix_Story_2
大陸搞埋晒D打擊侵權
tgbus 論壇d攻略post無晒

btw, 搵多左個wiki, d資料極齊全
如果有下個post ge話可以放埋入page 1
http://kairosoft.wikia.com/wiki/Grand_Prix_Story_2

大陸on9
d野升級完先黎無心機整車

bro爆機未?
[quote]未抽過道具,諗住抽下道具,用左100gp黎試下抽,點知中垃圾中嘅垃圾,我的零件已經大部分係+2,我想問係咪除左抽,就無得上

0 合 0 ->+1

parts 分別有:

我估可以跳級,但未試過

的parts要一級一級上,一定要研究左+1先再加上去,我的parts係+2直接想上+3係唔得,重有係就算係研究+3,都唔會有的你無架+2比你買,姐係佢點無得比你跳級

bro爆機未?

爆左好耐了

bro爆機未?

爆左好耐了

ultra 大師賽都ko埋
請問開羅君雕像可以俾我揀車,揀左車有咩用?
請問開羅君雕像可以俾我揀車,揀左車有咩用?

點揀車?而家我想轉第部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞