[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
請問開羅君雕像可以俾我揀車,揀左車有咩用?

請問開羅君雕像可以俾我揀車,揀左車有咩用?

無,純粹show你架車
剛收倒送GP通知,但就咁入game 冇送,要按通知訊息入game 先有,我用ISO
剛收倒送GP通知,但就咁入game 冇送,要按通知訊息入game 先有,我用ISO

我終於收到啦
有無巴絲ios版入唔到game?
頭先開game叫我更新,但係更新完再開,佢仍然要我更新,如下圖
頭先開game叫我更新,但係更新完再開,佢仍然要我更新,如下圖

無嘢更新 重入過幾次都唔得

你都入唔到?你係唔係v.1.74?
我係強迫我更新之後就入唔到

+1

+1

+2

+1

+2

攪到假期先無得玩
+3入唔到
+4入唔倒
android上左V1.7.7
我要玩呀
入唔到
禁左個推送通知點知入唔到GAME,蝕左D GP啦
+5 我都係要我更新,但又無更新
我冇更新ISO 11.0.1 , 唔知關唔關事
我冇更新ISO 11.0.1 , 唔知關唔關事

應該唔關事,佢個spec寫ios8或以上就ok
個個都玩唔到/要更新,可能係ver 1.7.7 app store未批出,而kairosoft定左1.7.4今日開始強制更新,所以攪到更新唔到又玩唔到
利申: 純粹靠估
搞成咁之後會唔會有gp送
收到通知有GP送,s級計程車,UFO 限時登場
可惜入不倒game..
ios更新比an更新遲3日,所以應該入唔驚之後既第3日可以更新
收到通知有GP送,s級計程車,UFO 限時登場
可惜入不倒game..

兩架車廢的
已check日本app store已經有ver 1.77
已check日本app store已經有ver 1.77

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞