[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
下,難波獎金咁屌ga咩
下,難波獎金咁屌ga咩

咁抵佢咁多獎金,谷難波30日

完全唔記得難波個獎金分配,以為10%
其實如果隻人係team2 有無得換返佢去team1嫁?
下,難波獎金咁屌ga咩

野球拳lv 10 咁
升到100lv 之後贏冠軍啲經都好似唔郁咁

所以lvl 60-100期間好打大獎賽,有幾多過幾多
易升lvl滿油再打下場

lvl 100後再慢慢刷大獎賽,加埋限時任,對戰任刷雞糧,又要升鑽油台
缺油會令你做少好多野

9玩上100lv 了
研究緊啲6日嘢
慢慢玩

雞糧除左生蛋之外有冇咩用
已經升齊一set +99零件

Lvl 99之後仲有啵
去到唔知lvl 150定160

解一個要6日
有排解

炒左佢
下,難波獎金咁屌ga咩

咁架
咁趁北極仲係6 轉場好唔好

有耐性谷30日,難波抵玩

炒左佢

Okay

炒左佢

Okay

屌 好煩
點解佢唔直接比我轉隊

炒左佢

Okay

屌 好煩
點解佢唔直接比我轉隊

600Gp法螺,一次性使用,可以將d人掉黎掉去
下,難波獎金咁屌ga咩

咁架

其實我唔係好明,咁我北極呢加係2,禁我係咪要轉?
明了,難波e個場最尾兩名d獎金%分配係咁

咁抵你每場過百萬

所以我on99咁錯有錯著
有時d車解析想升咪掉d零件跑下,唔小心拎高左名次就有賺
就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

咁抵你每場過百萬

有時想升d車解析,咪掉d零件比架車去跑下,唔小心拎高左名次就有賺
就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

咁抵你每場過百萬

就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

真係好好搵,我要打到500萬先可以有100萬一場..而100萬一場時已經唔知係第幾個晉級
下,難波獎金咁屌ga咩

咁架

我都無咩方向了,因為我升開猩猩島/北極,同埋我已經唔缺錢
而家知道難波個獎金分配係咁誇張,我都唔知點選擇
但如果你有長玩,轉升難波啦,但要一段時間先可以有效

咁抵你每場過百萬

就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

真係好好搵,我要打到500萬先可以有100萬一場..而100萬一場時已經唔知係第幾個晉級

其實正常猩猩島北極如果唔一味谷上去,岩岩夠拎第一仲賺得多 又慳時間

拎第一意味你架車用油要用得多
人地可能用200油就有100萬,你要幾萬油先有十幾萬
黎緊15號如果出E3架其中一架,一定要抽,跑長程用

E架我都幾鍾意,得個型字,技能除左55波時唔比人撞到減速,就無咩用
黎緊15號如果出E3架其中一架,一定要抽,跑長程用

E架我都幾鍾意,得個型字,技能除左55波時唔比人撞到減速,就無咩用

咁抵你每場過百萬

就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

其實正常猩猩島北極如果唔一味谷上去,岩岩夠拎第一仲賺得多 又慳時間

每場280酒
我兩架車都係轎車1lv 裝加經加分析
補圖

下,難波獎金咁屌ga咩

咁架

我都無咩方向了,因為我升開猩猩島/北極,同埋我已經唔缺錢
而家知道難波個獎金分配係咁誇張,我都唔知點選擇
但如果你有長玩,轉升難波啦,但要一段時間先可以有效

如果新手上路又有心機長玩係幾正
除左頂7日比較智障,之後一路玩大獎賽一唔入去刷經,都會有足夠嘅錢應付一般開支,eg 買人、升零件
但係50lv 要刷錢開3隊就慘d

咁抵你每場過百萬

就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

每場280酒
補圖

第一都係得160萬
而你160萬已經唔夠打
難為我打140萬仲贏緊十秒
如果我缺錢我都會升難波
新手可以學野

咁抵你每場過百萬

就算最少都90%錢
升爆解析就拆左佢

每場280酒
補圖

咁我谷難,我北極先啱啱係2
難波30th 電腦最快時間係幾多

想計下我可以打到難波第幾關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞