[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
我想問點課金抽車最抵玩 唔課唔知儲幾耐先可以抽一次車

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢
黎緊15號如果出E3架其中一架,一定要抽,跑長程用

E架我都幾鍾意,得個型字,技能除左55波時唔比人撞到減速,就無咩用

2日前post, 要抽既參考下

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢

15蚊都係得240Gp,抽一次都唔夠,好貴

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢

隻驚每星期派至少300 GP,其實唔洗比錢

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢

點解有咁多?我好似無

Shit

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢

點解有咁多?我好似無

廣播通知,佢會不定時通知你叫你入驚拎GP
20抽炒晒

20抽你點抽呀
我單抽5-6下就中一下s,除非你10連
20抽炒晒

20抽你點抽呀
我單抽5-6下就中一下s,除非你10連

4野單抽3銀
跟住short q左2下10連
得部a垃圾車

唔好運咁谷法多數繼續衰落去
玩P&D時試過,之後已經唔會咁做

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢

點解有咁多?我好似無

係咪ios無,我一直開著通知,從來都冇收過咩

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢

點解有咁多?我好似無

個個星期收2次啵

見到我話岩心水就可以抽

因為唔係s車就代表勁

好多s車都係廢

點解有咁多?我好似無

個個星期收2次啵

玩咁耐我一次都無啵

又有了
今星期好似派左total 500

又有了

我開左通知,都無

又有了

我開左通知,都無

每星期都派2次,睇舊post就知係每人必有

又有了

我開左通知,都無

我連你呢個畫面都未見過

又有了

我開左通知,都無

我連你呢個畫面都未見過

唔好同樓豬比較 會越玩越灰

無比較丫,不過唔知點解我無收過派GP
派GP真係人人都有

無既我就唔知點解了

又有了

我開左通知,都無

我連你呢個畫面都未見過

唔好同樓豬比較 會越玩越灰

無比較丫,不過唔知點解我無收過派GP

u r not 亞隆

會唔會係因為個個咩tapjoy ?
兔兔車 (C) 同車 (A) 有冇用?

車a?

佢真係單字一個車
潛在能力:拉力賽車
個樣就成架貨車咁
又抽唔中,中左部公路狼神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞