[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
多謝樓主一路關照同交換意見
因為開學前後一路搞緊搬屋嘅野,冇時間又冇心機溫書
蒞緊一段時間要集中pick up 番d school work 同執野,過一排先玩番
再見

加油呀
油王係咁撞牆
換唔換好

我用時無咩撞啵

葉助仁就撞得多
原來聽日唔係16號,記錯,空歡喜一場
Push
Posh
油王係咁撞牆
換唔換好

我用時無咩撞啵

葉助仁就撞得多

成日被人撞到減速
油王係咁撞牆
換唔換好

我用時無咩撞啵

葉助仁就撞得多

成日被人撞到減速

E個我都成日遇,格硬後撞埋黎結果就減速比人超車
玩咁耐都未見過2.5m 好想試下瘋狂升lv

星星數愈多,撞到機會愈大
幾時先刷夠整車果team全9lv
其實一開始果架豪華旅行車係咪可以一路用佢?用到再整B車?
我好似有預知能力咁,上次話有相撲車就抽,然後就中相撲車
今次話要戰機同流線型,又中
兩隻新車個耐性都好差喎 仲抽唔抽好

51 52都差,ching你玩開d車耐性200?
兩隻新車個耐性都好差喎 仲抽唔抽好

51 52都差,ching你玩開d車耐性200?

地形呀
玩開古典車都係0 一野-50

兩架車跑道路啵
你無理由叫架跑道路既走去跑越野
跑雨沙冰就用返越野車啦
btw,有得抽就搏下啦,抽到架流線型,公路無敵
應該1800gp抽5次定一下一下抽

1800 GP 中哂5條銀鏈就係咁先

我自己一下一下抽,因為可以確保每下都中金鏈

1800 GP 中哂5條銀鏈就係咁先

我自己一下一下抽,因為可以確保每下都中金鏈

有冇咁好眼力

咁多條金鏈有幾難中
兔兔車 (C) 同車 (A) 有冇用?
兔兔車 (C) 同車 (A) 有冇用?

車a?
我想問點課金抽車最抵玩 唔課唔知儲幾耐先可以抽一次車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞