[IOS/AN] Kairosoft賽車物語2 育成賽車遊戲 (3) 請睇樓豬個人心得再問

867 回覆
2 Like 1 Dislike
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=3675801

之前架蒸氣開羅君S車真係幾勁下
全地形+雙渦輪

E架係唔錯,以前好鍾意

但高排位果班都係用熊仔車

火箭起跑同手動開硝化加速比, 邊個快D?

N2O加速勁d,可以加好長都得,eg蒸氣開羅君
但n2o有限
火箭起跑就係每次必發動,唔洗用n2o
各有各好

希望有復刻GE一日同埋抽到
仲未有車想抽
快D出新車
仲未有車想抽
快D出新車

儲左幾多GP準備ALL IN?
潛力其實影響有幾大?
潛力其實影響有幾大?

我就咁睇就似係1潛=1 能力
但要升lv 先加比你
仲未有車想抽
快D出新車

儲左幾多GP準備ALL IN?

冇儲過
GP夠零件10抽就抽了
有靚車先諗著課8蚊抽
請問雞欄要幾多先必出彩蛋?

1900=大彩蛋

1900=大彩蛋

嘩..咁個雞欄要幾lv?

1900=大彩蛋

Lvl 12+環境320=2080

1900=大彩蛋

如果下次有Gp送,可唔可以同我講聲,我睇下收唔收到,thx,我怕真係得一你次
請問兩座開羅像同兩座大江户城應該點擺?

請問想要彩蛋,點擺先最好呢?

1900=大彩蛋

如果下次有Gp送,可唔可以同我講聲,我睇下收唔收到,thx,我怕真係得一你次

最近有一次,但我miss左

我講過啦

我講過啦

好似冇講過兩座開羅像同兩座大江户城應該點擺先最好

我講過啦

好似冇講過兩座開羅像同兩座大江户城應該點擺先最好

未抽過道具,諗住抽下道具,用左100gp黎試下抽,點知中垃圾中嘅垃圾,我的零件已經大部分係+2,我想問係咪除左抽,就無得上
未抽過道具,諗住抽下道具,用左100gp黎試下抽,點知中垃圾中嘅垃圾,我的零件已經大部分係+2,我想問係咪除左抽,就無得上

0 合 0 ->+1
+1 合 +1 ->+2
+2 合 +2 ->+3
+3 合 +3 ->+4

+4同+3 ge分別就係同樣GE數值,
+4 ge lv低d, 可以比你升爆lv120加多d能力
(道具同車都係咁, 即係車要8架同款先上到+4...... )

真正勁ge parts係個 "lv" 字係彩虹色
e.g. 有件升壓渦係低速同高速都會噴火加速,
普通個d (可以自己升下parts合到出黎)只有其一

parts 分別有:
彩虹lv字 > 藍lv字 > 普通lv字

我講過啦

@香港已玩完
用lihkg個圖片模式有得睇返allinbaby bro張擺位圖,
唔想煩就照抄

我講過啦

@香港已玩完
用lihkg個圖片模式有得睇返allinbaby bro張擺位圖,
唔想煩就照抄

E位手足

有心追post同伸手黨分別

小鳥bro解釋哂了
可以補充既係零件可以合到上+5

我講過啦

@香港已玩完
唔想煩就照抄

我就係睇完先問,我有兩個開羅像,而佢張圖得一個姐,我想睇下有冇得用盡兩個開羅像

我講過啦

@香港已玩完
唔想煩就照抄

我就係睇完先問,我有兩個開羅像,而佢張圖得一個姐,我想睇下有冇得用盡兩個開羅像

我真係有講

都講左我有兩組建築群同埋要自己再度過,
淨低果一個開羅像咪自己諗下,每人有既擺設,對資源需求都唔同,我好難一一解釋

我講過啦

@香港已玩完
唔想煩就照抄

我真係有講

都講左我有兩組建築群同埋要自己再度過,
淨低果一個開羅像咪自己諗下,每人有既擺設,對資源需求都唔同,我好難一一解釋

我用電腦睇,淨係睇字就睇唔到圖,要睇圖下下都要右上角個圖篤入去一張張睇先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞